تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/03/12 - 10:32
کد خبر: 557470

پرونده ویژه تبعات اقتصادی بسته شدن تنگه هرمز؛ قسمت شانزدهم

اقتصاد آلمان و گروه G۷ زیر ضربه تنگه هرمز

اقتصاد آلمان و گروه G۷ زیر ضربه تنگه هرمز

در ادامه پرونده تبعات اقتصادی بسته شدن تنگه هرمز، به آخرین وضعیت اقتصاد جهان که از بسته شدن تنگه هرمز متاثر شده است می‌پردازیم.

به گزارش اختصاصی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ سید مصطفی موسوی نژاد/// در ادامه پرونده تبعات اقتصادی بسته شدن تنگه هرمز، به آخرین وضعیت اقتصاد جهان که از بسته شدن تنگه هرمز متاثر شده است می‌پردازیم.

ضربه بزرگ جنگ علیه ایران به اقتصاد آلمان

وزارت اقتصاد آلمان در گزارش ماهانه خود که جمعه 25 اردیبهشت منتشر شد، هشدار داد که اقتصاد این کشور در سه‌ماهه دوم سال جاری ضربه قابل‌توجهی از پیامدهای درگیری‌ها در خاورمیانه خواهد خورد.

بر اساس گزارش وزارت اقتصاد آلمان، رشد اقتصادی این کشور در سه‌ماهه اول سال 0.3 درصد بوده است و آلمان در تلاش بود تا از رکود اقتصادی خود خارج شود اما نشانه‌های کنونی حاکی از توقف ناگهانی و قابل توجه در روند بهبود اقتصادی در سه‌ماهه دوم سال است.

در گزارش وزارت اقتصاد آلمان آمده است: افزایش قیمت‌ها، مشکلات زنجیره تأمین و عدم اطمینان، باعث شده است که خانواده‌های آلمانی نسبت به آینده اقتصادی این کشور بدبین شده و انتظار اوضاع بدتری را داشته باشند.

وزرای گروه هفت: اقتصاد جهان زیر فشار تنگه هرمز است

وزرای مالی و رؤسای بانک‌های مرکزی کشورهای گروه ۷ (آمریکا، انگلیس، کانادا، فرانسه، آلمان، ایتالیا و ژاپن) روز سه‌شنبه پس از دو روز نشست در پاریس، بیانیه‌ای صادر کردند و در آن نسبت به تبعات اقتصادی جنگ در منطقه هشدار دادند.وزرای گروه ۷ در این بیانیه تأکید کردند که «بازگشایی تنگه هرمز یک ضرورت فوری است». آنها همچنین خواستار تثبیت بازارهای انرژی و پرهیز همه کشورها از اعمال محدودیت‌ خودسرانه شدند.

وزرای گروه ۷ در بیانیه خود اذعان کردند که «وضعیت عدم قطعیت اقتصادی جهان، ریسک‌های تهدیدکننده رشد و تورم را در سایه درگیری‌های خاورمیانه تشدید کرده است».وزیر دارایی آلمان، لارز کلینگ بیل، در این نشست هشدار داد: «این جنگ به شدت به توسعه اقتصادی آسیب می‌زند. به همین دلیل باید همه کارها برای پایان دائمی جنگ، تثبیت مجدد منطقه و تضمین مسیرهای آزاد کشتیرانی از طریق تنگه هرمز انجام شود.

رولان لسکور، وزیر اقتصاد فرانسه که ریاست این نشست را بر عهده داشت، الگوی اقتصاد جهانی را اینگونه توصیف کرد: «چین مصرف پایینی دارد، آمریکا مصرف بالایی دارد و اروپا سرمایه‌گذاری پایینی انجام می‌دهد» . او هشدار داد که این اختلالات بزرگ و پایدار در تراز حساب جاری جهانی می‌تواند تنش‌های تجاری را تشدید کند.

رکود اقتصادی ۲۰۰۸ تکرار می‌شود؟/ یک قدم تا نفت ۱۳۰ دلاری

بلومبرگ به نقل از گروه انرژی راپیدان هشدار داده بسته ماندن هرمز تا پایان اوت می‌تواند رکودی شبیه ۲۰۰۸ ایجاد کند.

حتی در سناریوی بازگشایی در جولای، قیمت نفت ممکن است تا ۱۳۰ دلار برسد.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
شایسته‌سالاری و شفافیت، حلقه مفقوده مبارزه با فساد در شرکت‌ها، صندوق‌های بازنشستگی و سازمان‌های دولتی است
اقدام خصمانه سوئد علیه ایران
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک‌طرفه شد
تشدید حملات رژیم صهیونیستی به غزه
منابع بودجه ۱۴۰۶ باید متناسب با تکالیف برنامه هفتم امنیت غذایی باشد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top