تاریخ انتشار: چهارشنبه 1405/04/24 - 03:24
کد خبر: 560084

ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم!

رئیس جمهور آمریکا در دیدار با نخست وزیر عراق بی اشاره به اینکه تنگه راهبردی هرمز پیش از تجاوز این کشور به خاک ایران امن بود، ادعا کرد: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از خبرگزاری الجزیره، دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه در دیدار با علی الزیدی نخست وزیر عراق در سخنانی با بیان وعده های واهی ادعا کرد: ما در بخش نفت، شراکتی قوی با عراق خواهیم داشت و به‌زودی آن را اعلام خواهیم کرد. شرکت‌های نفتی در مقیاسی بی‌سابقه وارد عراق خواهند شد. روابط ما با عراق به روابطی استثنایی و عالی تبدیل شده است. عراق پتانسیل بالایی دارد و ما قراردادهای بسیاری با آن منعقد خواهیم کرد.

رئیس جمهور آمریکا سپس مدعی شد: مایل بودم که «الزیدی» به نخست‌ وزیری عراق برسد، زیرا رقیب او مواضعی خصمانه نسبت به واشنگتن دارد. من معتقد نیستم که ما به حضور نظامی در عراق نیاز داریم.

دونالد ترامپ از سر استیصال در تلاش برای تفرقه افکنی در روابط میان تهران و بغداد، مدعی شد: ایران باری بر دوش عراق است، زیرا به عنوان یک قلدر نسبت به کشورهای خاورمیانه (غرب آسیا) عمل می‌کند. اوضاع در خصوص خلع سلاح گروه‌ها در عراق به خوبی پیش می‌رود. پیش‌تر هراسی از ایران در منطقه وجود داشت، اما اکنون کشورهای خاورمیانه (غرب آسیا) خود را از شر یک نیروی مسلط خلاص کرده اند!

وی در حالی که می کوشد نابسامانی های اقتصادی کشورش که در پی تجاوز پرهزینه وی به خاک ایران رخ داده است را به گونه ای توجیه کند، مدعی شد: از آنجایی که به نفت منطقه نیازی نداریم، من تعرفه ۲۰ درصدی را پیشنهاد دادم. پس از دریافت پیام‌هایی از کشورهای منطقه که پیشنهاد سرمایه‌گذاری معاوض را مطرح کرده بودند، از اعمال تعرفه‌های تردد در تنگه هرمز منصرف شدم. ما از سرمایه‌گذاری در ایالات متحده در ازای محافظت از تنگه هرمز، به جای تعرفه‌هایی که دوست ندارم، استقبال می‌کنیم. هیچ طرفی نباید اجازه داشته باشد که در تنگه هرمز عوارض وضع کند. معتقدم ایران و حزب‌ الله به لایحه تحریم‌ های روسیه افزوده خواهند شد.

ترامپ بی اشاره به اینکه تنگه راهبردی هرمز پیش از تجاوز این کشور به خاک ایران امن بود، ادعا کرد: در حال تلاش برای تأمین امنیت تنگه هرمز هستیم.

رئیس جمهور آمریکا که به دنبال پاسخی برای افکار عمومی کشورش و جهانیان در خصوص تنش آفرینی های مکرر و تجاوز غیرقانونی به خاک ایران است، سپس با وارونه سازی حقایق مدعی شد: ایرانی‌ ها اولین شلیک را انجام دادند و ما پاسخ دادیم!

دونالد ترامپ توهمات و دروغ هایش را در خصوص تفاهم نامه ای که هرگز بندهای آن را اجرایی نکرد، اینگونه مطرح کرد: از لغو محاصره دریایی یا اعطای معافیت‌های تحریمی به ایران پشیمان نیستم؛ من به آن‌ها فرصتی برای دستیابی به توافق دادم!

این مقام آمریکایی که در دوره اول ریاست جمهوری اش سردار مبارزه با تروریست های مصنوع محور غربی- عبری- عربی را به شهادت رساند، در خصوص وی گفت: او یک نابغه بود که کنترل کامل کشور را در دست داشت؛ مقامات ایران از سلیمانی هراس داشتند، اما من او را کشتم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تنها از راه دیپلماسی می توان مشکلات با ایران را حل کرد
شنیده شدن صدای سه انفجار در اربیل عراق
اعلام زمان فینال و رده بندی جام جهانی ۲۰۲۶
صدای چند انفجار در اهواز شنیده شد
تصاویر شهدای تیپ ۳۸۸ ایرانشهر که بامداد امروز به شهادت رسیدند
مسی و یاران سه‌شیرها را شکار کردند
راهنمای جامع خرید و تعمیر دوربین سونی؛ چرا شرکت اطمینان بهترین انتخاب شماست؟
علت لکه های قهوه ای فرش(+روش تمیز کردن)
افتتاح حساب بانکی بین المللی برای فریلنسرها و بدون اقامت
کدام مقالات بیشترین شانس چاپ را داشتند؟
شرکت های تولید کننده دستگاه تصفیه آب صنعتی
نحوه تمیز کردن لکه‌های قهوه‌ای مرموز روی فرش
بهترین برند جعبه ابزار چیست؟ مقایسه ۹ مارک برتر بازار ایران + راهنمای خرید
چرا خرید لپ تاپ استوک برای دانشجو می‌تواند انتخاب منطقی باشد؟
خرید و قیمت محصولات آریاکوپلینگ
بهترین ژل شستشوی صورت برای پوست خشک و حساس کدام است؟
نبرد غول‌های گیمینگ: لپ تاپ ایسوس، لنوو یا اچ پی؟ (راهنمای خرید ۱۴۰۵)
از دانشگاه شریف تا صنعت انرژی‌های نو و تجدیدپذیر؛ بهینه‌سازی توربین‌های بادی و سیستم‌های خورشیدی با انجام شبیه سازی انسیس فلوئنت
جدیدترین روش کاشت ابرو؛ چرا بعضی تغییرات کوچک، چهره را جوان‌تر از هر عمل زیبایی نشان می‌دهند؟
ادعای وقیحانه ترامپ درباره جنایت علیه مدرسه میناب
تحریم‌های جدید آمریکا در ارتباط با ایران
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
چگونه مدارس و دانشگاه‌های ایران به اهداف نظامی تبدیل شدند؟
معاون وزیر علوم از حذف واسطه‌ها در چرخه تغذیه دانشگاه‌ها خبر داد
دعوت از اعضای هیئت‌علمی برای مشارکت در «پویش خردورزی ملی برای ایران برخاسته»
داوطلبان آزمون دستیاری فریب فروشندگان سؤال را نخورند
آغاز فرآیند ثبت‌نام کاروان اربعین هیئت دانشجویی دانشگاه الزهرا (س)
درخشش مرکز بین المللی زبان دانشگاه امیرکبیر در ارزیابی وزارت علوم
پرداخت وام‌های دانشجویی در انتظار رفع مشکلات بانکی
تغییر زمان برگزاری ۳۸ آزمون دانشگاه شریف به دلیل قطع ناگهانی برق
امشب آخرین فرصت دریافت کارت آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
برگزاری آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در دانشگاه تهران
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
معرفی دانشگاه‌های برتر کشور از منظر شاخص سرانه برگزیدگی در بنیاد ملی نخبگان
تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه دانشجویان کارشناسی‌ارشد دانشگاه شریف
دانشگاه را آزاد کنید؛ دانشگاه محل آزاداندیشی است
بیش از ۴۲۰ هزار داوطلب آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ کارت گرفتند
ثبت‌نام اسکان موکب‌های دانشجویی از ۲۲ تیرماه آغاز می‌شود
جزئیات طرح جدید تغذیه دانشجویی/ تهیه غذا از پلتفرم‌های آنلاین
نحوه بررسی مدارک داوطلبان سهمیه‌ای آزمون دستیاری
شهادت رهبر انقلاب نقطه آغاز خلق یکی از پرافتخارترین صفحات تاریخ انقلاب و جهان بود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top