تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/06/15 - 08:07
کد خبر: 563233

ساعت کاری ادارات تغییر نکرد؛ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور

ساعت کاری ادارات تغییر نکرد؛ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور تمدید اجرای بخشنامه تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا پایان شهریور ماه را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس اعلام سازمان اداری و استخدامی کشور، علاءالدین رفیع‌زاده گفت: بر اساس ابلاغیه پیشین این سازمان به شماره ۸۸۴۸ به تاریخ ۲۲ اردیبهشت‌ماه سال جاری و در چارچوب اختیارات حاصل از مصوبه هیأت وزیران، زمان اجرای تغییر ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی تا ۳۱ شهریور تمدید می‌شود؛ لذا بخشنامه قبلی از ۱۵ شهریور تا پایان ماه جاری برقرار است.

این تصمیم با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی، حفظ پایداری شبکه سراسری برق کشور و همچنین تداوم خدمت‌رسانی مطلوب به مردم اتخاذ شده است.

جزئیات ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی

بر اساس بخشنامه ابلاغی قبلی یعنی ۲۲ اردیبهشت، ساعات آغاز و خاتمه کار تمام دستگاه‌های اجرایی، بانک‌ها، شهرداری‌ها و نهادهای عمومی از ساعت ۷ تا ۱۳ تعیین شده بود که این روند تا پایان شهریور ادامه خواهد داشت.

نحوه فعالیت واحدهای خدمات‌رسان

ساعات کاری واحدهای عملیاتی خدمات‌رسان از جمله مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و بخش‌های بهداشتی و درمانی، مطابق مصوبات هیئت وزیران و ضوابط مربوطه مثل قبل تعیین شده است.

در ابلاغیه پیشین یعنی ۲۲ اردیبهشت تأکید شده که استانداران می‌توانند در شرایط اضطراری، به‌منظور حفظ ایمنی کارکنان و تداوم خدمات عمومی، درباره میزان حضور کارکنان تصمیم‌گیری کنند.

بر اساس مفاد بخشنامه پیشین که همچنان تا پایان ماه معتبر است، تمام دستگاه‌های اجرایی موظفند یک ساعت پیش از پایان وقت اداری و در مناطق گرمسیری همزمان با خاتمه کار، نسبت به خاموش کردن سامانه‌های سرمایشی اقدام کنند.

همچنین شهرداری‌ها موظف شده‌اند با برنامه‌ریزی مناسب، زمینه بهره‌گیری حداکثری از ناوگان حمل‌ونقل عمومی را متناسب با ساعات جدید کاری فراهم کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ارتش رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی برای کاهش نیرو در جنوب لبنان است
پایان حیات فجیره در دستان ایران
قرارگاه خاتم‌الانبیا به ارتش تروریستی آمریکا هشدار داد
حمله به نفتکش‌ها و ضرورت بر هم زدن نامعادله جدید آمریکایی‌ها
نفت به بالاترین سطح هفته‌های اخیر رسید؛ رکوردزنی قیمت گازوئیل آمریکا
ساعت کاری ادارات تغییر نکرد؛ تمدید بخشنامه قبلی تا پایان شهریور
اعلام زمان‌بندی مرحله شفاهی آزمون‌های دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی پزشکی
معاون رئیس‌جمهور: تعاون ظرفیت خوبی در توان‌افزایی اقتصادی زنان دارد
وزش باد شدید و احتمال گردوخاک در تهران طی روزهای آینده
کاظمی‌فرد: هوش مصنوعی بدون اخلاق، تهدیدی جدی علیه بشریت است
بررسی همکاری دانشگاه شریف و دانشگاه الزهراء عراق در حوزه هوش مصنوعی
ارتش رژیم صهیونیستی در حال آماده‌سازی برای کاهش نیرو در جنوب لبنان است
بیش از ۲ همت قرارداد فناورانه در اینوتکس ۲۰۲۶ امضا شد
لفاظی جدید وزیر جنگ آمریکا علیه ایران
افزایش شمار شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۵۸ نفر
مسیرهای جایگزین برای تسویه ارزی را پیش از تحریم آمریکا ایجاد کردیم
تکذیب شایعات درباره مسیر ریلی ایران با چین و روسیه
رونمایی از گجت‌های نوین در IFA۲۰۲۶ برلین
تاکید وزیر خارجه مصر بر از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا
طنز پرداز نام‌آشنای ایران درگذشت
جدیدترین ادعای ضدایرانی سنتکام
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top