تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/06/24 - 14:00
کد خبر: 563944

معارفه رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی دفتر رهبر انقلاب؛

احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد

 احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد

دکتر خاندوزی که در عرصه علمی و پژوهشی (دکترای اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه و مرکز پژوهش‌های مجلس) هم در حوزه قانونگذاری و نظارت (نماینده مجلس) و هم در حوزه فعالیت (بعنوان وزیر اقتصاد دولت شهید رئیسی) ایفای نقش داشته است، گزینه‌های واجد شرایط برای ایفای نقش در این مسئولیت سنگین است

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ امیرحسین درکی/// ساعاتی پیش مراسم معارفه دکتر احسان خاندوزی به عنوان رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی و تودیع دکتر علی آقامحمدی، صبح امروز سه‌شنبه 24 شهریور برگزار شد.

دکتر احسان خاندوزی عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی است که در دولت شهید رئیسی مسئولیت وزارت امور اقتصادی و دارایی را عهده‌دار بود. در این مراسم از زحمات ۳۶ ساله دکتر علی آقامحمدی تشکر و قدردانی شد. دکتر خاندوزی در هر مسئولیتی، از مجلس تا وزارت؛ مؤثر، کارآمد و پرکار با نگاه حل مسئله و روحیه جهادی بوده است. 

البته که این انتساب با واکنش‌هایی تحسین برانگیز از سوی مقامات و فعالان سیاسی همراه بود.

علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم در واکنش به این انتساب در حساب کاربری خود نوشت: «مسئولیت کارگروه اقتصادی دفتر رهبر انقلاب به این مدیر نخبه و جوانِ پرتلاش، امیدآفرین برای دوست‌داران «ایران قوی» است. برای ایشان آرزوی موفقیت داریم.»

همچنین داوود مدرسیان، فعال سیاسی نوشت: «با انتصاب دکتر سیداحسان خاندوزی به عنوان رئیس کارگروه بررسی‌های اقتصادی دفتر مقام رهبری رهبری، یکی از نمایندگان اقتصادی یکی از مدیران اقتصادی کشور (علی آقامحمدی) از ۳۶ سال رقم خورد. این انتصاب، نشان‌های اولویت «جوان‌گرایی» و «تخصص‌محوری» در سطح عالی تصمیم‌گیری نظام است.

وی افزود|: «دکتر خاندوزی که در عرصه علمی و پژوهشی (دکترای اقتصاد و عضو هیئت علمی دانشگاه علامه و مرکز پژوهش‌های مجلس) هم در حوزه قانونگذاری و نظارت (نماینده مجلس) و هم در حوزه فعالیت (بعنوان وزیر اقتصاد دولت شهید رئیسی) ایفای نقش داشته است، گزینه‌های واجد شرایط برای ایفای نقش در این مسئولیت سنگین است.» وی تاکید کرد:«کارگروه بررسی‌های دفتر اقتصادی رهبری به عنوان رهبر کلیدی در خوانی سیاست‌های کلان اقتصادی کشور و نظارت بر کارآمدی دستگاه‌های اجرایی و عمومی، نیازمندی‌های جدید و تحول‌آفرین و استفاده از قدرت‌های مغفول‌مانده مردمی است.»

مدرسیان در پایان نوشت:«ضمن اینکه به آقای دکتر خاندوزی، امید است در این شرایط کشور، آنها باتوجه به بازارهای مختلف و با تکیه بر تخصص اقتصادی، سختی و روحیه جهادی و تحول‌خواهی و با استفاده از توان نخبگان جوان، دلسوز و متعهد کشور، در مسیر بازخوانی، اصلاح و پیشبرد سیاست‌های کلان اقتصادی کشور و نظارت بر این سیاست‌ها و همچنین نظارت بر دستگاه‌های اقتصادی هستند.»

همچنین، محمدجواد مولوی، سردبیر رجانیوز در واکنش به این انتساب نوشت: «پس از مدت‌ها تبلیغات ضدانسجام علیه دولت شهید رئیسی از سوی قوای مختلف اصولگرا و اصلاح‌طلب، اکنون پس از محسن رضایی معاون اقتصادی دولت سیزدهم، انتصاب سیداحسان خاندوزی به مسئولیت گروه اقتصادی دفتر رهبری بسیار معنادار است و این روند ادامه دارد و اخبار آن اعلام خواهد شد.»

قابل ذکر  است که این انتساب نیز از سوی بسیاری از کاربرای مجازی تمجید شد.

 

 

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top