تاریخ انتشار: سه شنبه 1405/06/31 - 17:10
کد خبر: 565327

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی خبر داد؛

توزیع بیش از ۶ هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده برای توسعه و آبادانی استان

  توزیع بیش از ۶ هزار میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده برای توسعه و آبادانی استان

مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان‌شرقی از توزیع بیش از ۶ هزار میلیارد تومان عوارض مالیات بر ارزش افزوده در پنج ماه نخست سال جاری بین شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، روستاهای فاقد دهیاری و عشایر استان خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از رسانه مالیاتی ایران، سیدطاها علوی مدیرکل امور مالیاتی استان آذربایجان‌شرقی اظهار کرد: در پنج ماه نخست سال جاری، بیش از ۶ هزار و ۷۶۰ میلیارد تومان از محل عوارض ارزش افزوده در آذربایجان‌شرقی توزیع شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳۵ درصد افزایش داشته است.

وی افزود: در این مدت، بیش از ۴ هزار و ۷۲۳ میلیارد تومان عوارض ارزش افزوده به ۷۰ شهرداری استان اختصاص یافته است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، ۱۲۶ درصد افزایش داشته است؛ این منابع نقش مهمی در تقویت درآمدهای پایدار مدیریت شهری و اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی دارد.

علوی ادامه داد: از مجموع عوارض توزیع‌شده در استان، بیش از یک هزار و ۹۴۷ میلیارد تومان به دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری و بیش از ۸۹ میلیارد و ۸۹۰ میلیون تومان نیز به عشایر استان اختصاص یافته که میزان رشد این پرداختی‌ها نسبت به مدت مشابه سال گذشته به‌ترتیب ۱۶۲ و ۱۳۰ درصد بوده است.

مدیرکل امور مالیاتی آذربایجان‌شرقی با اشاره به سهم قابل توجه شهرداری تبریز از عوارض پرداختی گفت: شهرداری تبریز با دریافت بیش از ۲ هزار و ۵۸۷ میلیارد تومان، بیش از نیمی از مجموع عوارض اختصاص‌یافته به شهرداری‌های استان را به خود اختصاص داده است. میزان عوارض پرداختی به شهرداری تبریز نیز نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۲۰ درصد افزایش داشته است.

وی با تاکید بر نقش عوارض مالیات بر ارزش افزوده در توسعه و آبادانی شهرها و روستاهای استان تصریح کرد: افزایش این منابع می‌تواند ظرفیت مدیریت شهری و روستایی را برای اجرای طرح‌های عمرانی، بهسازی زیرساخت‌ها، توسعه فضای سبز و ارتقای خدمات عمومی افزایش دهد.

علوی خاطرنشان کرد: عوارض ارزش افزوده پس از توزیع، در مسیر توسعه و آبادانی مناطق مختلف استان هزینه می‌شود و بخشی از منابع حاصل از آن، در قالب پروژه‌های عمرانی و خدماتی به جامعه بازمی‌گردد؛ از بهسازی معابر و زیرساخت‌های شهری و روستایی گرفته تا توسعه فضای سبز، ارتقای خدمات عمومی و تقویت امکانات مناطق عشایری.  

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
هزینه نگهداری خودروهای اقتصادی؛ از خرید قطعه تا برنامه سرویس
خداحافظی با بیوپسی کبد؛ چگونه با الاستوگرافی در ۵ دقیقه از سلامت کبد خود مطمئن شویم؟
قتل عام زنان و کودکان زیر آتش سعودی!
حادثه میناب نباید در حافظه تاریخی جهان کمرنگ شود
مهلت ثبت‌نام در چهارمین دوره جایزه ملی جوانی جمعیت تا ۳۰ مهر تمدید شد
وکیل دادسرا؛ مرجعی برای آگاهی حقوقی در پرونده‌های کیفری، ملکی و خانوادگی
همه امتیازات را می‌خواهیم
نریمانی و رسولی امشب در دانشگاه تهران مرثیه خوانی می‌کنند
فواید نقاشی الماسی برای کودکان و بزرگسالان
شناورهای دشمن را در صورت لزوم هدف قرار می‌دهیم
چگونه بسته «چشم‌روشنی» نوزادان تهرانی را دریافت کنیم؟
حمایت ۱۲۰میلیون تومانی دانشگاه امام صادق (ع) از رتبه‌های زیر ۵۰۰ کنکور
قیمت سکه و طلا در بازار داخلی
گفت‌وگوی بانک جهانی با حدود ۴۰ کشور درباره پیامدهای جنگ علیه ایران
افول بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه به ۱۵ درصد
مصمم به تقویت روابط با ایران هستیم
کتاب «تربیت کودک برای مغزی یکپارچه»؛ از شناخت احساسات تا مدیریت رفتارهای دشوار کودکان
کتاب‌خوانی برای همه کودکان؛ رؤیایی که هنوز به عدالت فرهنگی نیاز دارد
عهد خون؛ خامنه‌ای، آرمان ما
حافظه خون، بقای تمدن
مهلت انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۵ تمدید نمی‌شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top