به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متن این بیانیه بدین شرح است:
باسمه تعالی
سواء علیهم اَستغفرت لهم اَم لَم تَستَغفر لهم لن یَغفرَ اللهُ لهم إنَّ الله لا یهدی القومَ الفسقین - 6 منافقون
برای آنها آمرزش بخواهی یا نخواهی برایشان تفاوت نمی کند، هرگز خداوند آنها را نمی بخشد؛ زیرا خداوند گروه فاسق و منافق را هدایت نمی کند.
خبر درگذشت عبدالله بن عبدالعزیز، صبح روز جمعه موجبات خوشحالی جهان اسلام را فراهم کرد. فردی که از سال 1360 هجری شمسی به عنوان دومین مقام کشور عربستان نقش به سزایی را در سیاست گذاری و جهت گیری آن کشور تا سال 1384 و از این سال به بعد به عنوان پادشاه عربستان و اثر گذارترین فرد در حکومت عربستان بوده است و با توجه به حضور سالانه میلیون ها مسلمان از سراسر جهان در این کشور، وجود حرمین شریفین، قدرت جهت دهی به دولت های عرب و همچنین نقش نفت که نمی توان آن را نادیده گرفت جایگاه ویژه ای به عربستان در جهان اسلام داده است، که می تواند دامنه ی اسلام را به سراسر جهان برساند و بالاترین نقش را در ایجاد وحدت امت اسلامی ایفا کند.
اما با کمال تأسف هرچه تاریخ را ورق می زنیم و پستوهای ذهن را می گردیم روند برعکس بوده است؛ خرج میلیارد دلاری آل سعود برای ترویج اسلام خشن تکفیری، حمایت از اسرائیل در جنگ های33روزه و 22روزه، و کمک به آمریکا و انگلیس برای تحریف اسلام، تبلیغ برای جهاد علیه مسلمین به جای جهاد علیه کفر، حمایت بی دریغ مالی و اطلاعاتی از صدام، کشتار حجاج مظلوم انقلابی در سال1366، مقابله ی همه جانبه با آزادی خواهان منطقه از جمله حزب الله لبنان و انقلابیون بحرین و یمن، حمایت قاطع از گروهک های تروریستی از ریگی تا داعش، خود زنی اقتصادی برای لطمه زدن به ایران با کاهش قیمت نفت، حرکت بی چون و چرا در مسیر خواسته های غرب، تلاش برای نابودی جبهه مقاومت و ... سرفصل های جنایات آل سعود طی سه دهه گذشته بوده است.
حال با توجه به چنین کارنامه ای آیا عبدا... به حقیقت مسلمان بوده است؟ مگر نه اینکه به نص صریح قرآن جایگاه منافقین در پست ترین درکات جهنّم و بدتر از کافرین است؟
پیام تسلیت دادن برای کسی که کشتار دسته جمعی مسلمانان را انجام داده - پیاده روی صمیمانه با وزیر خارجه ای که پس از امضای توافقنامه ژنو، حق ذاتی غنی سازی کشورمان را نفی کرد و آن را به حقی اکتسابی، آن هم با اجازه قدرتهای سلطه گر! تنزل داد - سفر به پاریس با وجود توهینهایی که به اسلام شده بود، اقدامات غلطی است که در این ایام توسط دستگاه دیپلماسی کشورمان انجام شده است که موجب افزایش تحریم و فشار، کاهش شدید قیمت نفت و از همه مهمتر از بین رفتن عزت ملی می شود لذا از وزارت خارجه می خواهیم چه در تعامل با آل سعود و چه در مذاکره با آمریکا جنایات این کشورها را تطهیر نسازند و جدی تر از شأن انقلابی کشورمان دفاع کنند.
ما دانشجویان تنفر خود را از آل سعود اعلام می داریم و به فرموده امام خمینی(ره) اگر از آمریکا بگذریم از آل سعود نخواهیم گذشت.
والسلام علی من التبع الهدی
انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه اراک



