تاریخ انتشار: چهارشنبه 1394/05/14 - 10:58
کد خبر: 175059

واکنش نظام وظیفه به طرح «سرباز تکنسین»: مسئولان مسایلی به ذهنشان می‌رسد سریع رسانه‌ای نکنند

سردارکمالی افزود: فعلا این طرح هیچ آثار اجرایی ندارد و بعید به نظر می رسد با آن موافقت شود چرا که جزئیات آن مشخص نیست و هیچ اقدام قانونی برای تصویب آن انجام نشده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح گفت: طی سال گذشته ۲ هزار نفر از نخبگان و استعدادهای برتر به جای خدمت سربازی، طرح تحقیقاتی انجام دادند.

موسی کمالی در گفتگو با مهر در خصوص اینکه چه تعداد از نخبگان و استعدادهای برتر طی سال گذشته با انجام یک طرح تحقیقاتی، دوره خدمت خود را سپری کرده اند، گفت: حدد ۲ هزار نفر از نخبگان و استعداد های برتر طی سال گذشته به جای خدمت سربازی، طرح تحقیقاتی انجام دادند.

وی ادامه داد: نخبگان و استعداد های برتر که واجد شرایط هستند، توسط بنیاد ملی نخبگان به بنیاد نخبگان نیروهای مسلح معرفی می شوند، سپس این افراد به انجام یک طرح تحقیقاتی می پردازند و با طی کردن دوره آموزشی کارت معافیت سربازی دریافت می کنند.

جانشین اداره منابع انسانی ستادکل نیروهای مسلح در باره طرح «سرباز تکنسین» که قرار است در دانشگاه فنی و حرفه ای اجرایی شود، گفت: این طرح در حد یک پیشنهاد است که این دانشگاه مطرح کرده، ابتدا بایستی در ستاد کل نیروهای مسلح بررسی شود، اگر موافقت شد، بستر قوانین آن فراهم خواهد شد.

سردارکمالی افزود: فعلا این طرح هیچ آثار اجرایی ندارد و بعید به نظر می رسد با آن موافقت شود چرا که جزئیات آن مشخص نیست و هیچ اقدام قانونی برای تصویب آن انجام نشده است.

وی اظهار داشت: خواهش ما از مسولان این است که مسایلی که به ذهنشان می رسد را سریع رسانه ای نکنند ابتدا مسیر قانونی را طی کرده، بسترهای اجرایی آن را فراهم کنند اگر مسیر قانونی طی شد، به مردم اعلام کنند.

به گزارش مهر، پیش از این دکتر مسعود شفیعی، رئیس دانشگاه فنی حرفه ای از اجرای طرح «تکنسین سرباز» در آینده نزدیک در این دانشگاه خبر داد که به موجب آن دانشجویان فنی دو سال تحصیل کرده و پس از آن دو سال در خدمت تولید و اشتغالزایی قرار گرفته و در مراکز صنعتی کار عملی انجام می دهند و دو سال دیگر نیز در مقطع کارشناسی ادامه تحصیل می دهند.

 

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top