تاریخ انتشار: جمعه 1395/04/04 - 01:02
کد خبر: 203081

پیام بسیج دانشگاه امام صادق(ع) در پی کشته شدن جمعی از سربازان وطن؛

مسئولان به جای تسلیت‌گویی و ابراز همدردی، در قوانین و شرایط نامطلوب سربازی بازنگری کنند

مسئولان به جای تسلیت‌گویی و ابراز همدردی، در قوانین و شرایط نامطلوب سربازی بازنگری کنند

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(ع) ضمن تسلیت به خانواده های داغدار و ملت فهیم ایران اسلامی، بر ضرورت برخورد با خاطیان احتمالی این حادثه و مهمتر از آن، بر بازنگری جدی و سریع قوانین و شرایط حاکم بر خدمت سربازی تاکید کرده و از همه دانشجویان و بسیجیان دعوت می کند تا ضمن مطالبه و پیگری مجدانه این موضوع، یاری گر مسوولین ذی ربط در حل این شرایط باشند.

خبرنامه دانشجویان ایران: در قسمتی از این پیام آمده است: امید است که این حادثه تلخ تلنگری به مسوولان لشکری و کشوری به منظور بازنگری در قوانین و شرایط نامطلوب خدمت سربازی باشد و بتوان با بررسی دقیق‌تر مشکلات عدیده‌ی فرهنگی، اجتماعی و معیشتی خدمت سربازی، زمینه را برای رشد و تعالی جوانان این مرز و بوم فراهم آورد و به جای تسلیت‌گویی و ابراز همدردی صرف، شاهد اقدام عملی در راستای این مهم باشیم.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام در پیامی درگذشت جمعی از سربازان عزیز میهن اسلامی را تسلیت گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
و من یخرج من بیته مهاجراً الی الله فقد وقع اجره علی الله و کان الله غفوراً رحیماً (نساء ۱۰۰)

حادثه تلخ کشته شدن جمعی از سربازان عزیز میهن اسلامی اتفاقی نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت. سربازانی که در لباس خدمت به پرچم مقدس جمهوری اسلامی و با تحمل سختی این دوران، پشتوانه ی امنیت این سرزمین را فراهم می آورند و روزگاری در عرصه دفاع مقدس و بعدها در ایام فتنه‌های پر تلاطم خیابانی در مقابل اوباش و دشمنان داخلی و خارجی ایستادند و امروز در عرصه های مختلفی چون خدمت رسانی به محرومین و مردم در حال انجام وظیفه هستند.

امید است که این حادثه تلخ تلنگری به مسوولان لشکری و کشوری به منظور بازنگری در قوانین و شرایط نامطلوب خدمت سربازی باشد و بتوان با بررسی دقیق‌تر مشکلات عدیده‌ی فرهنگی، اجتماعی و معیشتی خدمت سربازی، زمینه را برای رشد و تعالی جوانان این مرز و بوم فراهم آورد و به جای تسلیت‌گویی و ابراز همدردی صرف، شاهد اقدام عملی در راستای این مهم باشیم.

پر واضح است که موضوع خدمت سربازی حرف از سرمایه‌های ملی این مرز و بوم بوده و حق همه است که نسبت به آن حساس باشند و امید داریم همچون مواجهه مسوولین با مطالبات سال های قبل دانشجویان بسیجی در خصوص خدمت سربازی بار دیگر با پاسخ «این مسائل ربطی به بسیج دانشگاه امام صادق(ع) ندارد!» مواجه نشویم. آنچه در میانه ی جار و جنجال‌های غرض‌ورزانه عده ای که خون سربازان کشته شده را متمسکی برای عقده گشایی های خویش نموده اند و بی تدبیری مسوولین در مواجهه با مطالبات به حق در خصوص خدمت سربازی نیز به آن دامن زده، گم شدن خواسته های واقعی سربازان و جوانان است.

بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام ضمن تسلیت به خانواده های داغدار و ملت فهیم ایران اسلامی، بر ضرورت برخورد با خاطیان احتمالی این حادثه و مهمتر از آن، بر بازنگری جدی و سریع قوانین و شرایط حاکم بر خدمت سربازی تاکید کرده و از همه دانشجویان و بسیجیان دعوت می کند تا ضمن مطالبه و پیگری مجدانه این موضوع، یاری گر مسوولین ذی ربط در حل این شرایط باشند.

والسلام علیکم
بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
ناشناس
1395/04/04 - 11:32

از مدیری که چند ده میلیون تومان حقوق میگیرد چه انتظاری دارید؟
معرفی کسب و کارها
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
شرایط گمرکی واردات و صادرات طی ۳ ماه آینده اعلام شد
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ کانون های وکلا تا ۱۱ مهر ماه
سخنگوی ارتش: آمریکا در منطقه مستأصل شده است/ پایگاه‌های آمریکایی دیگر قابل بازسازی نیستند
تأمین مستمر سوخت نیروگاه‌ها شرط اصلی عبور از فصل سرد سال
دانشگاه علم و فرهنگ در شاخص‌های نوآوری سایمگو بین ۱۰ دانشگاه برتر کشور است
مهلت ثبت‌نام در آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت تمدید شد
بنزین سوپر وارداتی ۱۱۱ هزار تومان معامله شد
گروسی: در حال حاضر گفتگوهای تمام عیاری میان ایران و آمریکا وجود ندارد
«گردهمایی دختران ایران» نماد حضور پرشور دانشجویان است
هشدار مدودف نسبت به رسیدن خطر وقوع جنگ جهانی به بالاترین سطح
پزشکیان: از ارائه برنامه‌ اصلاح الگوی مصرف برای تنظیم مقررات و قیمت‌گذاری استقبال می‌کنیم
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top