تاریخ انتشار: چهارشنبه 1395/06/31 - 14:59
کد خبر: 210576

با اعلام نتایج نهایی پذیرفته‌شدگان دانشگاه آزاد

بالاخره پرونده کنکور سراسری 95 بسته می‌شود؟/ چرا باید فکر انصراف را از سرتان بیرون کنید

بالاخره پرونده کنکور سراسری 95 بسته می‌شود؟/ چرا باید فکر انصراف را از سرتان بیرون کنید

پرونده کنکور و دانشگاه، انتخاب رشته و ثبت‌نام، تکمیل ظرفیت و انصراف و ... انگار دست بردار نیستند؛ سال تحصیلی رسما از شنبه آغاز می‌شود اما هنوز بسیاری از دانشجویان هستند که نه ثبت‌نام کردند و نه حتی از نتایج قبولی خبر دارند!

خبرنامه دانشجویان ایران: پرونده کنکور و دانشگاه، انتخاب رشته و ثبت‌نام، تکمیل ظرفیت و انصراف و ... انگار دست بردار نیستند؛ سال تحصیلی رسما از شنبه آغاز می‌شود اما هنوز بسیاری از دانشجویان هستند که نه ثبت‌نام کردند و نه حتی از نتایج قبولی خبر دارند!

به گزارش خبرنگار صنفی – آموزشی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دیرتر برگزار شدن کنکور کارشناسی برای اینکه با ماه مبارک رمضان تداخل نداشته باشد، علت اصلی دیر اعلام شدن نتایج اولیه، انتخاب رشته و به تبع آن، اعلام نتایج نهایی و پذیرفته شدگان کنکور بود.

دو روز پیش نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه‌های سراسری اعلام شد و قرار است نتایج نهایی پذیرفته شدگان دانشگاه آزاد نیز فردا اعلام شود. پذیرش دانشگاه آزاد در این مقطع در 704 رشته محل و برای حدود 70 هزار نفر انجام می‌شود.

پذیرفته‌شدگان دوره کارشناسی در روز شنبه سوم مهرماه می‌توانند برای ثبت‌نام اقدام کنند و دانش‌آموزانی که دوره دبیرستان را شهریور ماه به اتمام رساندند و مدرک پیش‌دانشگاهی ندارند با اخذ تایید از آموزش و پرورش می‌توانند ثبت‌نام کنند.

همچنین داوطلبان برای ثبت‌نام در دوره‌های بدون آزمون دانشگاه آزاد تا نهم مهرماه مهلت ثبت‌نام دارند.

مرحله تکمیل ظرفیت نیز در راه است و بعد از اعلام، بلافاصله دانشجویانی که از نتیجه انتخاب خود راضی نیستند، می‌توانند شانس خود را دوباره امتحان کنند.

هرچند دانشجویانی که از نتیجه قبولی‌شان در دانشگاه سراسری راضی نیستند، گوشه چشمی هم به نتیجه دانشگاه آزاد دارند.

به هر حال دیگر فردا رسما پرونده کنکور کارشناسی 95 بسته می‌شود و دیگر برای داوطلبین امسال، خبری از انتخاب رشته و اعلام نتایج و ... نیست. نه استرسی برای اعلام نتایج دارند و نه نگرانی از بابت آینده تحصیلی.

البته داوطلبانی هم هستند که تصمیم به شرکت در کنکور 96 را دارند و بر همین اساس نیز دوباره باید تمام مراحل از ثبت نام، دریافت کارت ورود به جلسه، شرکت در آزمون، اعلام رتبه‌های، انخاب رشته، اعلام نتایج نهایی، ثبت نام و ... را به همراه استرس‌های احتمالی طی کنند.

در این میان البته لازم به ذکر است دانشجویانی که انتخاب رشته کرده باشند، سال آینده را از شرکت در کنکور سراسری محرومند. پس اگر انتخاب رشته کردید، فکر انصراف و شرکت مجدد در کنکور را از سرتان بیرون کنید، چون هیچ راهی وجود ندارد و یکسال چه بسا بیشتر، مطالعه و تلاش شما برای شرکت در کنکور، بی حاصل می‌شود.

از طرفی دو سال دیگر، حالی برای شرکت در کنکور نمی‌ماند و از اینجا رانده و از آنجا مانده خواهید شد.

این راه اما برای داوطلبین دختر، هموارتر است.

دانشجویانی که انتخاب رشته کرده‌اند، کنکور 96 را از دست داده‌اند و اگر امسال به دانشگاه نروند، نهایتا می‌توانند در کنکور 97 شرکت کنند.

در این میان، مشکل سربازی پسرها، می‌تواند حسابی کار دستشان بدهد. از طرفی، تلاش برای کسب شغل مناسب و ورود به بازار بسته است.

دختران ولی می‌توانند صبر کرده و با دغدغه‌های کمتری در کنکور 97 شرکت کنند و نزدیک به دو سال هم فرصت دارند که حسابی بار خود را ببندند، اما اگر حالی بماند که دو سال دیگر بخواهند در کنکور شرکت کنند.

پس خود را آماده کنید و بعد از ثبت‌نام حتما سر کلاس بروید و همین رشته‌ای که قبول شدید را ادامه دهید. فکر انصراف از تحصیل و بیخیال شدن درس و دانشگاه را هم اصلا به سر خود راه ندهید.

«خبرنامه دانشجویان ایران»؛ متعاقبا راه‌هایی برای نحوه تغییر رشته، انصراف از تحصیل و شرکت مجدد در کنکور و ... را پیش پای مخاطبین گرامی خواهد گذاشت؛ منتظر بمانید.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجاوزات هوایی و توپخانه‌ای اسرائیل علیه لبنان
فشارخون بالا چه بلایی سر ما می آورد
تسلط بر تنگهٔ هرمز را با تحریم هم به دست نخواهید آورد
دانش آموزان امسال غیر حضوری ثبت‌نام می کنند
هفت نکته مهم در پیام‌های آیت‌الله سید مجتبی خامنه‌ای از اسفندماه ۱۴۰۴ تا امروز...
حمله آمریکا به یک قایق در اقیانوس آرام
 مقتل شهید، مزار اوست
بنادر امارات قربانی کریدور زمینی ایران و پاکستان
خانواده بهشتی
باقری: کشورها از ابتکار ایران درباره معادله امنیتی جدید استقبال کردند
اعلام اسامی بازیکنان تیم فوتبال امید برای اردوی ترکیه
بقایی: آمریکا شریک تمام جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان و منطقه است
همه ۲۷ کشور عضو از تنگه هرمز ضربه خوردند
چهار ضلعی پیام رهبری در موقعیت جنگ ترکیبی
 نگاهی به مصاحبهٔ اخیر محمود سریع‌ القلم با مجلات «آگاهی نو» و «اندیشه پویا»
اروپا بیست‌ویکمین بسته تحریمی ضد روسیه را آماده می‌کند
سیاست ایران گسترش همکاری با کشورهای مسلمان و همسایه است
هزینه انجام پایان نامه با استفاده از Chatgpt Plus
بهترین چیلر تراکمی ایرانی برای برج مسکونی در تهران چیست؟
راهنمای پذیرش و چاپ سریع مقاله
تشکر از تیم مذاکره کننده و اعلام نگرانی عمیق دربارۀ مذاکرات
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top