تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/07/01 - 10:36
کد خبر: 210618

تمدید ثبت‌نام مهندسی فناوری علمی کاربردی

وی در ادامه تصریح کرد: اطلاعیه تمدید این دوره دیروز ۳۱ شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته و این تمدید به منظور فراهم آوردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبان که تا این تاریخ ثبت‌نام نکرده‌اند، امکان پذیر شده است.

خبرنامه دانشجویان ایران: رییس سازمان سنجش و آموزش کشور از تمدید مهلت ثبت‌نام در پذیرش مهندسی فناوری دانشگاه علمی کاربردی تا پنجم مهرماه خبر داد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، دکتر توکلی در گفت‌وگو با ایسنا با اعلام این مطلب اظهار کرد: با توجه به اعلام اصلاحاتی در دفترچه راهنمای ثبت‌نام برای شرکت در پذیرش دوره مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی سال ۹۵ توسط دانشگاه جامع علمی کاربردی مهلت ثبت‌نام در این دوره تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه، پنجم مهرماه تمدید شد.

وی در ادامه تصریح کرد: اطلاعیه تمدید این دوره دیروز ۳۱ شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار گرفته و این تمدید به منظور فراهم آوردن تسهیلات بیشتر برای آن دسته از داوطلبان که تا این تاریخ ثبت‌نام نکرده‌اند، امکان پذیر شده است.

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور همچنین تاکید کرد: داوطلبان قبل از اقدام به ثبت‌نام در این دوره دفترچه راهنمای ثبت‌نام و اطلاعیه‌های منتشر شده در سازمان را به صورت دقیق مطالعه کنند و در صورت واجد شرایط بودن نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

وی همچنین خاطرنشان کرد: آن دسته از داوطلبانی که قبلا در این دوره ثبت‌نام و انتخاب رشته کرده‌اند، تا ساعت ۲۴ روز دوشنبه پنجم مهرماه می‌توانند با مراجعه به سایت سازمان سنجش نسبت به ویرایش اطلاعات و تغییر کدرشته محل‌های خود اقدام کنند.

رییس سازمان سنجش و آموزش کشور در پایان تصریح کرد:‌ تا ساعت هشت صبح امروز پنج‌شنبه، اول مهرماه حدود ۲۶ درصد از داوطلبان موفق به ثبت‌نام در این دوره شده‌اند که امیدواریم تا مهلت تعیین شده، ظرفیت ثبت‌نام در این دوره تکمیل شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تجربه آبان ۹۸ و مرداد ۴۰۴ نشان داد گران‌سازی بنزین تأثیر مثبت ندارد
معرفی بهترین صرافی ها بدون محدودیت سنی
استقلال با دیوار پنج‌نفره به استقبال لیگ برتر می‌رود
تهدید خطرناک ایران علیه نظامیان آمریکایی به روایت وال استریت
از توقیف دارایی‌ها تا بازگرداندن منابع به بیت‌المال
شرط ایران قوی، وحدت حول محور ولایت است
مهم‌ترین تاسیسات انرژی جهان در تیررس موشک‌های ایرانی
پیشنهاد ساخت شهرهای حکمرانی در سطح کشور / اهدای ۲۰۰ متر زمین می‌تواند مشکلات اقتصادی مردم را برطرف کند
دستور آماده‌باش کامل در تمام پادگان‌ها و مقرهای حشد شعبی
«هنر خوب باختن» را بیاموز / بحران موشکی و فاجعه اقتصادی، واشنگتن را به عقب‌نشینی از جنگ با ایران وادار کرده است
امنیت زائران اربعین و انتقام خون رهبر شهید معامله‌پذیر نیست
لحظه اعلام شهادت قهرمان سوخو ۲۴ ارتش به خانواده او
حالا تابوت هم جزئی از تجهیزات سربازان آمریکایی است
فیلم| روایت حمله به خوابگاه دانشجویی اهواز از زبان یکی از دانشجویان
فیلم | حملۀ دشمن آمریکایی به دانشگاه اهواز از زبان شاهدان عینی
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
حملات نیابتی از کویت به جنوب ایران، پیمان‌شکنی تازه آمریکا بود
ایران این اقدام دلقک اوکراینی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد
این زنجیره باطل را پاره کنید
توقف رانندگی در آلمان بدلیل بسته شدن تنگه هرمز
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top