تاریخ انتشار: دوشنبه 1394/02/21 - 16:33
کد خبر: 166153

جلسه دانشجویان علوم اقتصادی با معاون وزیر علوم

خبرنامه دانشجویان ایران: معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم درمورد نتیجه جلسه‌ای که برای بررسی وضعیت دانشجویان علوم اقتصادی تشکیل شده بود گفت: تصمیم جدیدی که امروز در این جلسه اتخاذ شد، شامل تغییر مدارک و اعمال ضوابط جدید برای دانشجویان وروردی 94 خواهد بود و دانشجویانی که در حال حاضر در این دانشگاه تحصیل می کنند طبق مصوبات قبلی فارغ‌التحصیل می‌شوند.

سعدالله نصیری قیداری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه جلسه از 10 صبح آغاز شده و تا یک ظهر به طول انجامید، افزود: جلسه مفیدی بود که با حضور دکتر هروی،رئیس کمیته آموزش عالی مجلس،دکتر حیدرپور،یکی از نمایندگان مجلس،دکتر شریعتی معاون آموزشی وزیر علوم و سه نفر از نمایندگان دانشجویان برگزار شد و توضیحات دکتر شریعتی و طرح موضوع توسط دکتر هروی و دکتر حیدرپور و بیان دغدغه‌های دانشجویان از سوی نمایندگانشان بخش عمده‌ای از وقت جلسه را به خود اختصاص داد.

وی از تشکیل کمیته‌ای زیر نظر معاون آموزشی وزیر علوم خبر داد و گفت: یکی از تصمیماتی که در این جلسه گرفته شد این بود که کمیته ای زیر نظر دکتر شریعتی با حضور کارشناسان وزارت علوم تشکیل شود تا دغدغه های دانشجویان و مسائلی مانند مدرک دانشجویانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل هستند، بررسی غیبت دانشجویانی که در راستای خواسته عمومی به کلاس نرفتند، برگزاری امتحان به گونه ای که دانشجویان لطمه نبینند و ... در این کمیته مورد بررسی قرار گیرد وهمکاری‌های لازم از طرف این کمیته مشروط بر اینکه دانشجویان از این به بعد در کلاس حاضر شوند صورت خواهد گرفت.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر علوم با تاکید بر اینکه ادغام دانشگاه علوم اقتصادی در مسیر سیاست‌های اعلام شده از سوی وزیر علوم به مجلس مخصوصا در قسمت سامان دهی آموزش صورت گرفته، اظهار کرد: قرار شد مصوبه شورای گسترش با لحاظ دغدغه های دانشجویان پیگیری شود و همچنین الحاق این دانشگاه با حفظ هویت مستقل دانشکده ها، رشته‌های موجود و همچنین برنامه درسی صورت خواهد گرفت.

نصیری قیداری ادامه داد: همچنین ظرفیت هایی که در گذشته برای این دانشگاه وجود داشت در دفترچه رعایت می شود و دانشگاه علوم اقتصادی بدون اینکه به برنامه درسی گروه‌ها و هویت مستقل دانشکده‌ها لطمه وارد شود به عنوان بخش الحاقی دانشگاه خوارزمی، دانشجو خواهد پذیرفت و با توجه به اینکه دانشگاه خوارزمی از نظر هیات علمی،مقاطع تحصیلات تکمیلی مخصوصا مقطع دکتری و... امکانات مفصلی دارد، الحاق دانشگاه علوم اقتصادی با دانشگاه خوارزمی موجب ارتقای دانشکده‌های علوم اقتصادی خواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نگرانی‌ تل‌آویو نسبت به درگیری نظامی با ترکیه
گاردین: اوکراین توان مقابله با حملات روسیه را ندارد
وقوع حمله سایبری علیه نیروگاه برق انگلیس
معیارهای رفاقت و رقابت عربستان و ترکیه در لبنان
خروج هواپیماهای سوخت رسان آمریکایی از بلغارستان
هزینه‌های ارتش اسرائیل سرسام‌آور شده است
اینترسپت: موساد در ایران شکست خورد
ادعای خبرنگار الجزیره درباره سفر فرمانده ارتش پاکستان به ایران
تقلای ۶ کشور اروپایی برای کاهش پیامدهای جنگ ایران
زخمی شدن یک صهیونیست بر اثر عملیات با سلاح سرد در کرانه باختری
مسئول صهیونیست: به صورت محرمانه با ترکیه در ارتباطیم
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا؛ ترامپ موضع گرفت
یائیر لاپید: انتفاضه سوم در کرانه باختری در راه است
مجید آدینه اعدام شد
موضع منفعلانه رژیم جولانی مقابل اسرائیل؛ مذاکرات به زودی آغاز می‌شود!
تلاش‌ کادر درمان نشان‌دهنده عالی‌ترین درجات وفاداری به میهن است
آتلانتیک: آمریکا در جنگ تجاری با کانادا شکست خورد
تشدید تنش میان آمریکا و کانادا
اکنش اتحادیه جهانی کشتی به شکست رحمانی
عاصم منیر به تهران سفر می‌کند
کاربران ایرانی در جستجوی ساقی ترامپ!
بازنگری سرفصل دروس علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد کلید خورد
خانه‌نشینی دانشجویان انگلیسی به جای زندگی دانشجویی
اعلام زمان نام‌نویسی متقاضیان تدریس در دانشگاه علمی کاربردی
تعطیلی موقت خوابگاه‌های دانشگاه امیرکبیر
دعوت وزارت بهداشت از کانون‌های دانشجویی برای ارائه ایده‌های نو
همکاری جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و شریف در هوش مصنوعی سلامت
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری دانشگاه تهران اعلام شد
نتایج پذیرش دکتری بدون آزمون دانشگاه آزاد اعلام شد
تدوین و انتشار اطلس ملی گرد و غبار ایران توسط دانشگاه تهران
تمدید مهلت اعلام علاقه مندی به آزمون‌های عملی برخی رشته های کنکور ۱۴۰۵
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحصیل بیش از ۷۵ هزار دانشجوی پزشکی در دانشگاه‌ها/اعلام نتایج آزمون ارتقای دستیاران به زودی
نتایج اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ در دهه اول شهریور اعلام می شود
زمان ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون دکتری تخصصی دانشگاه تهران اعلام شد
جذب دانشجوی افسری ارتش از کنکور سراسری/ اعلام رشته های فناوری محور
واکنش دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی به سخنان معاون اول رئیس‌جمهور
جزئیات جدید برگزاری امتحانات ترم تابستان دانشگاه‌ها اعلام شد
۵ آزمون علوم پزشکی با حضور ۲ هزار و ۲۰۰ نفر برگزار شد
موردی از لو رفتن سوالات کنکور نداشتیم/ رصد کلاهبرداران توسط پلیس فتا
دفترچه سوالات علوم تجربی کنکور ۱۴۰۵ منتشر شد/ زمان انتشار کلید اولیه
حدود ۵۹ هزار داوطلب اصفهانی آماده رقابت در کنکور / افزایش ۹ درصدی داوطلبان
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top