تاریخ انتشار: سه شنبه 1395/06/16 - 15:16
کد خبر: 209344

مسببان ننگنامه‌هایی همچون FATF باید محاکمه شوند

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان با بیان اینکه توافق FATF هدفی ندارد جز اینکه عزت و اقتدار ما را خدشه‌دار کند، گفت: کسانی که چنین توافق‌ها و ننگنامه‌هایی را امضا می‌کنند، باید محاکمه شوند.

خبرنامه دانشجویان ایران: متین منتظمی دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان گفت: متاسفانه این روزها خبرهای ناخوشایندی از یک توافق به گوش می‌رسد که به شدت باعث نگرانی جنبش دانشجویی و مردم انقلابی شده است، توافقی که در ان برخی وزارتخانه‌ها مانند وزارت اطلاعات، وزارت دفاع و برخی نهادهای انقلابی مانند سپاه و صدا و سیما توسط دولت تحریم می‌شوند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از فارس، وی با بیان اینکه دشمنان همواره از راه‌های مختلف به‌دنبال ضربه زدن به انقلاب بوده‌اند، افزود: توافقی که امروز با عنوان FATF مطرح می‌شود یکی از اقدامات جدی دشمن برای ضربه زدن به ما است که در پسابرجام آن را دنبال می‌کند و هدفی ندارد جز اینکه عزت و اقتدار ما را خدشه‌دار کند.

منتظمی تاکید کرد: پذیرفتن توافق FATF به این معنی است که مسئولان ما پذیرفته‌اند سرباز امریکا و دشمنان دیگر باشند تا نهادهای انقلابی را تحریم کنند، مسئولان ما چگونه حاضر می‌شوند چنین توافقی را بپذیرند؟

دبیرکل اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان تصریح کرد: وقتی به ساختار در توافق FATF دقت می‌کنیم متوجه می‌شویم که این توافق امنیت ملی ما را هدف گرفته است، توافقی که می‌توان گفت چیزی شبیه کاپیتولاسیون و چه بسا بسیار بدتر از آن است.  قرار بود تحریم‌های خارجی لغو شود نه اینکه تحریم‌های داخلی هم به آن اضافه شود.

منتظمی تصریح کرد: متاسفانه این روزها برخی از مسئولان با بستن قراردادها و توافق‌های ننگین آینده این کشور را با مشکل روبرو می‌کنند، یک زمان شاهد قراردادهای نفتی هستیم و امروز هم توافق ننگین FATF، کسانی که چنین توافق‌ها و ننگنامه‌هایی را امضا می‌کنند باید محاکمه شوند، باید بررسی شود تا ببینیم با چه هدفی چنین قراردادهایی بسته می‌شود و پشت پرده ماجرا چیست، مجلس باید برای این مهم به مسئله ورود کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
دانشجویان انقلابی اجازه ایجاد فضای رادیکال در دانشگاه علامه را ندادند
کار دانشجویی با مهارت خودت در آویدگرد؛ تدریس آنلاین، کارگاه انجمن علمی و شب بازی
راهنمای انتخاب کالای خواب برای اتاق خواب مدرن
برند ساعت تیسوت
کتاب‌های الکترونیکی علوم غریبه؛ نگاهی به تاریخ، فرهنگ و متون کهن
اشتباهات رایج در خرید فالوور واقعی اینستاگرام
آموزش ترید؛ ۱۰ مهارت ضروری از شناخت بازار تا اجرای اولین معامله
عوامل آشوب‌طلب دانشگاه علامه شناسایی شدند/ ریاست دانشگاه و وزیر علوم در قبال لیدرهای آشوب‌طلب اقدام کنند
رئیس موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام منصوب شد
پنج عضو هیئت علمی دانشگاه بجنورد در لیست ۵ درصد برتر دانشمندان جهان
شهادت ۲۲ دانشجو و دانش آموخته دانشگاه‌های هرمزگان در جنگ تحمیلی سوم
سکونت در مسکن استیجاری با فرزندآوری
ارائه کارنامه مهارتی و فرهنگی به دانشجویان از مهر امسال
قلعه‌نویی در برزخ تعیین ترکیب تیم ملی مقابل روسیه
واکنش وزارت بهداشت به دریافت «پول زور» از بیماران
پیروزی سخت والیبال ایران مقابل اندونزی
ترورهای اسرائیل، زنجیره فرماندهی حماس را از بین نبرد
نامه سپاه به مردم آمریکا برای تبیین شکست‌های این کشور تهیه شد
سجاد زبرجدی هنوز حواسش هست
ایران ظرفیت‌های گسترده‌ای برای مقابله با تحریم هوایی دارد
۸ مهر آخرین فرصت ثبت‌نام در آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی سال ۱۴۰۵
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top