تاریخ انتشار: چهارشنبه 1397/05/10 - 10:05
کد خبر: 275734

بعد از بارها هشدار، تعلل وزارت بهداشت همچنان ادامه دارد؛

حاشیه های ادامه‌دار نشست خانه نشریات

نزدیک به یک ماه پیش خانه نشریات این دانشگاه با توجه به این دوره از انتخابات نشریات دانشگاهی، دانشجویان دارای حق رای و کاندیداهای این انتخابات را از دانشگاه علوم پزشکی مشخص کرد و قرار براین شد که دو نفر از کانون‌های فرهنگی دانشگاه و پنج نفر از انجمن اسلامی انتخاب شوند ولی با گذشت یک روز از این دوره در تبریز هنوز دانشجویان دانشگاه بهشتی اعزام نشده‌اند.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ میثم بیرانوند دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و مدیر مسئول نشریه سلام در گفتگو با «خبرنامه دانشجویان ایران» گفت: انتخابات نشریات دانشجویی وزات بهداشت که امسال در از تاریخ 8 الی 12 مرداد  دانشگاه علوم پزشکی تبریز برگزار می‌شود و نزدیک به 50 دانشگاه علوم پزشکی نمایندگان خود را به این دوره از انتخابات اعزم می‌کنند.

بیشتر بخوانید// دور زدن قانون توسط طیفی خاص با هماهنگی وزارت بهداشت!

مدیر مسئول نشریه سلام اظهار کرد: با توجه به اهمیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و اینکه در دوره‌های اخیر میزبانی با این دانشگاه بوده ولی در اولین روز از این دوره، نماینده‌ای از دانشگاه شهید بهشتی حضور ندارد و علت آن هم عدم همکاری دانشگاه با دانشجویانی بود که به عنوان نماینده قرار بود به شهر تبریز اعزام شوند.

بیرانود تصریح کرد: نزدیک به یک ماه پیش خانه نشریات این دانشگاه با توجه به این دوره از انتخابات نشریات دانشگاهی، دانشجویان دارای حق رای و کاندیداهای این انتخابات را از دانشگاه علوم پزشکی مشخص کرد و قرار براین شد که دو نفر از کانون‌های فرهنگی دانشگاه و پنج نفر از انجمن اسلامی انتخاب شوند ولی با گذشت یک روز از این دوره در تبریز هنوز دانشجویان دانشگاه بهشتی اعزام نشده‌اند.

بیشتر بخوانید// کمیته ناظر بر نشریات جندی‌شاپور از تخلفات پرده برداشت

این فعال دانشجویی افزود: مسئولین دانشگاه با توجه به مشکلاتی که ذکر کردند والبته وضعیت مالی قصد این را داشتند که کسی به عنوان نماینده از این دانشگاه اعزام نشود ولی با پیگیری‌هایی که دانشجویان و فعالین تشکل‌ها و نشریات انجام دادند امروز با هماهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه این دانشجویان بایک روز تاخیر به تبریز حرکت می‌کنند تا در این دوره شرکت کنند.

وی اشاره کرد: با توجه به اهمیت این انتخابات و حضور فعال و موثر این دانشگاه در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی، دانشجویان فعال دانشگاه انتظار این عدم هماهنگی‌ها را ندارند و امیدوارند در آینده همکاری‌های بیشتری را شاهد باشند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بحران یمن راه‌حل نظامی ندارد
انجام پروازهای اربعین ایران‌ایر از ۱۴ فرودگاه به مقصد نجف
۵۷ کیلومتر از مسیرهای شهری کوتاه می‌شود
ادامه بررسی لایحه حمایت از شهروندان تهرانی در جنگ تحمیلی
همایون و مازیار؛ روایت شهادت دو برادر معلول در حمله آمریکا
کریمی: مشکلی با قلعه‌نویی ندارم اما هفته آینده تکلیفش مشخص می‌شود
هنوز تصمیمی برای ماندن قلعه‌نویی نگرفته‌ایم
تاکید بقائی بر ضرورت اجرای کامل نقشه راه یمن برای پایان‌دادن به رنج مردم این کشور
نخستین مدال تاریخ هاکی «چمنی» ایران و صعود مقتدرانه به جام جهانی
سفارت آلمان در تهران همچنان باز است
اربعین، پیوندی ناگسستنی میان ملت‌های ایران و عراق ایجاد کرده است
تاکید بقائی بر ضرورت راه‌حل عادلانه برای بحران یمن
سردار قاآنی: رفع محاصره ۱۱ ساله یمن، مطالبه‌ای به حق برای مردم مظلوم این کشور است
خطیب‌زاده: جنگ برای آمریکا دستاوردی ندارد و گفت‌وگو بر پایه احترام متقابل بهترین گزینه است
حمله به نفتکش نزدیک سواحل عربستان سعودی
قلعه‌نویی، میهمان جلسه آینده هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال
تجدیدعهد اساتید و دانشگاهیان با قائد شهید امّت
مبلغ فردی وام اشتغال برای سال ۱۴۰۵ به حداقل ۴۰۰ میلیون تومان برسد
نحوه تمیز کردن فرش براساس نوع آن
از فرار روغن تا قفل شدن ایرند؛ تاوان سنگین اعتماد به فیلترهای مصرفی بی‌کیفیت
وال استریت ژورنال: موشک‌های ایران روزبه‌روز خطرناک‌تر می‌شوند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top