تاریخ انتشار: شنبه 1398/08/11 - 13:02
کد خبر: 333472

عدم پرداخت بودجه «پژوهشگران پسادکتری» دانشگاه تربیت مدرس

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس با اشاره به عدم تخصیص بودجه جذب پژوهشگران پسادکتری از سوی دولت، گفت: امروز شاهد هستیم که برای جبران کمبود بودجه، از بودجه پژوهش کسر می شود.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ فتح اللهی در گفتگو با  مهر، به تشریح شرایط جذب پژوهشگران پسا دکتری در این دانشگاه اشاره کرد و گفت: این فرد باید دارای حداقل ۲ مقاله چاپ شده در مجلات معتبر علمی-پژوهشی باشند و کمتر از ۵ سال از زمان اخذ مدرک دکتری آنها گذشته باشد. همچنین افرادی که عضو هیات علمی مراکز علمی باشند، نمی توانند از این دوره استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه طول دوره پسادکتری حداکثر ۲ سال است، افزود: پژوهشگران پسا دکتری از طریق ۵ نهاد از جمله صندوق حمایت از پژوهشگران، سرآمدان، بنیاد نخبگان، ستاد نانو و دانشگاه مورد حمایت قرار می گیرند.

معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس ضمن بیان این مطلب که حق الزحمه این افراد متناسب با طول دوره مشابه دوره دکتری محاسبه و پرداخت می شود، خاطرنشان کرد: در سالهای گذشته به طور میانگین ۱۰ تا ۱۵ پژوهشگر از سوی دانشگاه جذب می شد که امسال به دلیل آنکه دولت بخش هایی از بودجه مربوط به این موضوع را اختصاص نداده، نمی توانیم مستقلا پژوهشگر پسادکتری جذب کنیم.

فتح اللهی اضافه کرد: در مجموع سالیانه حدود ۳۰ تا ۴۰ نفر از ۵ مسیری که ذکر شد، به عنوان پژوهشگر پسا دکتری در دانشگاه جذب می شوند.

وی با اشاره به وضعیت نامناسب بودجه پژوهشی در دانشگاه تربیت مدرس و سایر دانشگاه ها اظهار داشت: حوزه پژوهش جایی است که باید همه پول ها در آنجا هزینه شود ولی امروز شاهد هستیم که برای جبران کمبود بودجه، از این بخش کسر می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
عراق تسلیم خواسته ضد ایرانی آمریکا نشود
پست جنجالی خبرنگار صهیونیست و اشاره به عملیات «پیجر» در ایرلند!
حادثه برای پرواز دبی به تل‌آویو با ۱۵۰ مسافر اسرائیلی
اعلام رسمی پایان مأموریت نظامی ائتلاف آمریکا در عراق
تحرکات مخفی کاخ سفید در قبال عربستان و امارات
مهاجمان تیم ملی فوتبال بدون زهر هستند
خانه دوم‌مان را به دشمن نمی‌سپاریم / با تبعیت از رهبری از پیچ تاریخی پیش‌رو عبور می‌کنیم
سهمیه طرح «تورم صفر» بر اساس تعداد اعضای خانوار تعیین می‌شود
مواد اولیه دارو به اندازه کافی وارد کشور شده است
فعالیت سامانه‌های بارشی پاییز آغاز شد
اقتدار دریایی ایران پشتوانه امنیت خطوط کشتیرانی است
پایان کار فینالیست‌های تیراندازی بدون مدال
پایان واردات خودروهای لوکس با دستور رئیس‌جمهور
لیدرهای آشوب‌طلب دانشگاه علامه زیر ذره‌بین / مطالبه برخورد با هنجارشکنان
کلاس درس عمران دانشگاه خوارزمی در پل B۱ کرج
تحریم‌های جدید انگلیس علیه ایران اجرایی شد
تقسیط ۱۲ ماهه شهریه در دانشگاه علم و فرهنگ
خانه فرهنگ در خوابگاه‌های دانشگاه فرهنگیان راه‌اندازی می‌شود
باقی‌مانده غذا را مصرف کنیم
می‌توانیم گره مسکن را باز کنیم
مهلت ثبت‌نام در آزمون دکتری تخصصی علوم پزشکی ۱۴۰۵ امشب پایان می یابد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top