تاریخ انتشار: سه شنبه 1398/08/14 - 16:47
کد خبر: 333930

۱۵۰ طرح پژوهشی ایران و ترکیه در دانشگاه تبریز پایش شد

رئیس دانشگاه تبریز از تکمیل مرحله دریافت و پایش اولیه طرح‌های پژوهشی ایران و ترکیه از سوی دبیرخانه همکاری‌های علمی ایران – ترکیه مستقر در دانشگاه تبریز خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ رضا مجیدی، رئیس دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، از تکمیل مرحله دریافت و پایش اولیه طرح‌های پژوهشی ایران – ترکیه از سوی دبیرخانه همکاری‌های علمی ایران – ترکیه مستقر در دانشگاه تبریز خبر داد.

مجیدی با اشاره به اقدامات انجام یافته توسط دانشگاه تبریز به عنوان مسئول کارگروه همکاری‌های علمی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه مطرح کرد: بیش از ۱۵۰ طرح پژوهشی که به طور مشترک با پژوهشگران دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی کشور ترکیه تهیه شده است در سامانه ویژه دریافت این طرح‌ها بارگذاری شده و پایش اولیه آن‌ها به اتمام رسیده است.

رئیس دانشگاه تبریز تصریح کرد: به دلیل واگذاری مسئولیت ملی گسترش همکاری‌های علمی بین دو کشور ایران و ترکیه از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به این دانشگاه، اقدام به عملیاتی کردن تفاهم نامه منعقده مابین وزارت عتف و شورای علم و فناوری کشور ترکیه، توبیتاک شد و نشستی به میزبانی این دانشگاه برای بررسی نحوه حمایت از این طرح‌ها با حضور رییس توبیتاک، حسن ماندال و نیز قائم مقام وزیر در امور بین الملل، سالار آملی در اسفند ۹۷، تشکیل شد که نتیجه آن توافق در خصوص نحوه حمایت از طرح‌های منتخب و نیز فراخوان طرح‌های مشترک از تیر ۹۸ و نیز تعیین عناوین و موضوعات تحقیقاتی بود.

وی گفت: در این راستا مقرر شد طرح‌های پژوهشی مشترک در عناوین انرژی، علوم شناختی، علوم مهندسی، مواد و فناوری ارتباطات و اطلاعات با تعیین زیرعناوین، تنظیم شوند و فرمت دقیقی نیز جهت نگارش طرح‌ها با همکاری مدیریت‌های همکاری‌های بین المللی دانشگاه تبریز و توبیتاک تنظیم شود.

مجیدی تاکید کرد: فرآیند داوری طرح‌ها توسط کمیته داوران ایرانی که با بهره گیری از متخصصین و اعضای هیئت علمی سراسر کشور انجام می‌شود و توبیتاک نیز طرح‌ها را توسط کمیته ویژه خود مورد داوری قرار خواهد داد و در نهایت طرح‌های با کسب بیشترین امتیاز از هر دو طرف انتخاب خواهند شد.

رئیس دانشگاه تبریز اظهار کرد: به دلیل پتانسیل بسیار خوب در زمینه همکاری‌های علمی با کشور ترکیه و نیز تمایل توبیتاک جهت حمایت حداکثری از طرح‌های پژوهشی مشترک با ایران، حمایت مالی مناسب از سوی وزارت عتف نیز صورت گیرد تا تعداد طرح‌های بیشتری انتخاب شوند و زمینه تقویت هرچه بیشتر این همکاری‌ها فراهم شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
طرح انسداد مرزهای شرقی افغانستان آغاز شد
رقم هدیه روز معلم مشخص شد
شکایت خواننده معروف به پلیس فتا
دستگیری ۲۵ داوطلب کنکور
نتانیاهو: با یا بدون توافق به رفح حمله می‌کنیم
آقای اژه‌ای برای رفع هرگونه نگرانی در تضییع حق طلبه خوزستانی دستور به بررسی مجدد دهید
طباطبایی: اظهارات نصیری تکرار یک شوخی بی‌مزه است/ رسولی:حرف‌های نصیری ارتباطی به جریان اصلاحات ندارد
اسکای ویو دبی: تجربه فوق العاده سرسره شیشه ای و سکو تماشای دبی
دیزل ژنراتور؛ راهکاری قدرتمند برای تأمین برق
اصولی که هر دانشجویی باید آن را رعایت کند
تظاهرات دانشجویان دانشگاه راتگرز در نیوجرسی آمریکا +فیلم
وعده صادق ضربه مهلکی به غرب پرستان داخلی بود!
شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
محل آخرین بازی استقلال در لیگ برتر
آیا طرفداران امام خمینی خرافاتی بودند؟! +فیلم
پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
اوسمار مدعی شد که سپاهان بلوف زده است
زمان بیست و دومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله اعلام شد
کارگران قرارداد موقت دائمی می‌شوند؟
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد از امروز
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top