تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/02/15 - 10:03
کد خبر: 354600

فعال‌سازی کدهای استخدامی اعضای هیات‌علمی

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: طبیعتاً بدون داشتن ردیف استخدام برای کارگزینی صدور حکم ممکن نیست همانگونه که بدون دریافت تایید مرکز جذب این احکام فاقد اعتبار قانونی است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» برخی از اساتید دانشگاه‌ها در تماس با خبرگزاری مهر نسبت به عدم صدور حکمشان توسط دانشگاه ها به دلیل عدم صدور کد استخدامی انتقاد کردند و خواستار اعلام زمان اختصاص کد استخدامی و تعیین و تکلیف وضعیت خود شدند.

یکی از این اساتید عنوان کرد: در فراخوان جذب بهمن ۹۷ وزارت علوم شرکت کردیم و حدود یکسال درگیر مصاحبه بودیم، قرار بود در تیرماه سال ۹۸ نتیجه به ما اعلام شود که با تاخیر در بهمن ۹۸ اعلام شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر نکته ای که وجود دارد این است که اگرچه مرکز جذب وزارت علوم کار ما را در بهمن ۹۸ تایید کرده است، ولی دانشگاه ها حکم  را صادر نکرده و عنوان می کنند باید کد استخدامی برای شما صادر شود که دانشگاه بتواند پیرو آن کد، حکم را صادر کند. اکنون حدود 4ماه است که در انتظار این حکم هستیم، تماس ما با وزارت علوم نیز بی نتیجه بوده است.

وی خاطرنشان کرد: نکته دوم این است که تکلیف حقوق ما در این چند ماهی که کار کرده ایم چه می شود، برخی عنوان می کنند که از تاریخ صدور کد حقوق پرداخت می شود برخی نیز می گویند حقوق مدت زمان کار شده یکجا پرداخت خواهد، درصورتی که حقوق ما  از زمان صدور کد استخدامی پرداخت شود، تکلیف چند ماه کار ما چه می شود؟

محمدرضا رضوان طلب در گفتگو با مهر در پاسخ به سئوال این اساتید گفت: مسئله ردیف استخدام در صلاحیت ها و ماموریت های معاونت اداری مالی وزارت متبوع و مرکز نظارت و ارزیابی است.

وی ادامه داد: ولی با این حال تا حدی که من اطلاع دارم تمامی ردیف‌های استخدام از سازمان امور استخدامی اخذ شده موافقت کلی گرفته شده عملیات اجرایی برای فعال سازی کدها در حال انجام است و انجام خواهد شد.

رئیس مرکز جذب وزارت علوم افزود: طبیعتاً بدون داشتن ردیف استخدام برای کارگزینی صدور حکم ممکن نیست همانگونه که بدون دریافت تایید مرکز جذب این احکام فاقد اعتبار قانونی است.

وی افزود: بعد از آنکه تاییدیه هیئت مرکزی جذب اخذ شد و ردیف استخدام هم که معمولاً بر حسب آن داده می‌شود در اختیار دانشگاه قرار گرفت زمان شروع رسمی کار و پرداخت حقوق  بسته به مقدورات دانشگاه است اما برحسب تجربه های گذشته حداکثر ترم بعد از تایید هیئت مرکزی حکم پیمانی اعضا  صادر می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
توهم فروشی درباره تنگه هرمز به سبک و سیاق ترامپ!
الیگارشی غرب‌گرا، علیه روابط راهبردی ایران و چین
روبیو: هر که به ایران کمک کند را تحریم می‌کنیم
رایزنی گروسی با مقام آمریکایی درباره ایران
سردار ابن‌الرضا: اطلاعاتی بسیار مهم از ظرفیت‌های فناورانه‌ دشمن داریم
از شوق رفتن به عروسی تا آغوش بی‌جان مادر
حمله هکرهای ایرانی به چند زیرساخت آمریکا
آغاز به کار نمایشگاه بین‌المللی فناوری و نوآوری اینوتکس ۲۰۲۶
نسبت مرعشی با هگست و بسنت؟
دشمن را نشانه بگیرید؛ خیابان را رها کنید
رضایی: راهبرد جدید ایران بنیان‌تان را درهم خواهد شکست
کنایه بذرپاش درباره کمک‌ آمریکایی‌ها به مردم ایران
عزیزی: ناتوانی آمریکا در برابر ایران؛ دست نیروهای مسلح ما پر است
نیکزاد: قانون عفاف و حجاب باید از بلاتکلیفی خارج شود
وزارت امور خارجه: آمریکا در برابر عزم آهنین ملت ایران مستاصل شده است
کاردار جدید سفارت آمریکا در عراق مشخص شد
نجات ۲ سرنشین قایق در حال غرق شدن توسط مرزبانان میناب
شی‌جین‌پینگ: دخالت‌های خارجی در خاورمیانه مردود است
برگزاری آزمون ورودی حوزه‌های علمیه خواهران در ۲۸ استان کشور
سیروس دین محمدی: تساوی استقلال و پرسپولیس عادلانه بود
مخبر: جنایات ترامپ مجامع بین‌المللی را بی‌خاصیت کرده است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top