تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/03/26 - 18:11
کد خبر: 359724

تولید داخل بدون بهره‌گیری از فناوری بی‌معناست

سرپرست وزارت صمت: وزارت صنعت آمادگی دارد تا مناطقی را در شهرک‌های صنعتی به عنوان زون‌های فناوری در اختیار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دهد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از وزارت صمت، حسین مدرس خیابانی سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در دیدار با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: وقتی صحبت از ساخت داخل در قطعات و ماشین‌آلات صنعتی به میان می‌آید حتما باید این نکته را مورد تاکید قرار دارد که بدون فناوری، داخلی‌سازی قطعات و تجهیزات معنا نخواهد داشت.

وی گفت: هر قدر در کالا‌هایی که وابستگی بیشتری به خارج از کشور وجود دارد، افزایش یابد، به همان نسبت سطح ارزبری نیز بیشتر خواهد شد؛ بنابراین تولید بدون به کارگیری فناوری، به مفهوم افزایش ارزبری خواهد بود.

مدرس خیابانی افزود: خوشبختانه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با تمرکزی که بر روی مباحث مرتبط با نوآوری و به کارگیری آخرین فناوری‌های روز دنیا در کشور صورت داده، پتانسیل بی‌نظیری را در اختیار بخش‌های مختلف کشور قرار داده است که بر اساس آن، هر فردی که صحبت از فناوری به میان می‎‌آورد، حتما باید مسیر اصلی خود را در همکاری با این معاونت تعریف کند.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: طی سال‌های گذشته، هر زمان که صحبت از به کارگیری فناوری در بخش‌های مختلف صنعتی به میان آمده است، کار پراکنده بسیاری صورت گرفته و اکنون شکل‌گیری و وجود معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهترین فرصت برای حفظ تمرکز در تصمیم‌گیری‌های مرتبط با این حوزه و وحدت رویه است؛ بنابراین حتما باید تلاش شود که از حوزه فناوری، بهترین بهره‌برداری را در حوزه ساخت داخلی صورت دهیم.

مدرس خیابانی از اعلام آمادگی وزارت صنعت، معدن و تجارت به منظور اختصاص مناطقی به عنوان زون‌های فناوری در شهرک‌های صنعتی به معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری خبر داد و گفت: این زون‌ها از جنس تامین و تدارک کالا‌های فناورانه هستند؛ ضمن اینکه باید ارتباط هر چه نزدیکتر بخش صنعت با حوزه فناوری و نوآوری را برقرار کرد.

وی اضافه کرد: همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت آمادگی دارد تا در سازمان‌های توسعه‌ای اعم از ایدرو و ایمیدرو، محل‌هایی را در اختیار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار دهد تا بتوان ارتباط موثرتری را میان این سازمان با زیرمجموعه‌های وزارت صمت برقرار ساخت.

مدرس خیابانی از امکان ساخت داخلی سه میلیارد دلار کالا‌ها خبر داد و گفت: سال گذشته یک میلیارد دلار قرارداد ساخت داخل منعقد شده است.

وی افزود: مشخصا در حوزه خودرو و موتورسیکلت برقی، این آمادگی وجود دارد که بتوان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری کار را پیش برد؛ ضمن اینکه در حوزه لپ‌تاپ و تلفن همراه نیز این زمینه همکاری وجود دارد.

سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: همه ایده‌های مرتبط با محصولات فناورانه باید تجاری سازی شده و در چرخه‌های صنعتی به حرکت دربیایند؛ این در حالی است که سیاست وزارت صنعت، معدن و تجارت آن است که به موازات افزایش توانمندی تولیدکنندگان داخلی، ثبت سفارش واردات این کالا‌ها را ممنوع کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
تیغ یمنی بر روی شاهرگ سعودی‌ها / باب المندب تنگه هرمز دوم برای استکبار جهانی
دیدار سفرای ایران در ایتالیا، فرانسه و انگلیس با عراقچی
واکنش ترامپ به افزایش تلفات نظامیان آمریکایی در تجاوز به ایران
پیام تبریک عراقچی به رئیس جدید دفتر سیاسی حماس
حجم مبادلات ایران و پاکستان باید به ۱۰ میلیارد دلار افزایش یابد
از مردم عذرخواهی کردم و امروز هم خودم را شرمنده مردم می‌دانم
سنتکام مدعی آغاز موج جدید حملات به ایران شد
حادثه دریایی دیگر در نزدیکی سواحل عمان
نامه‌های ادعایی قطر علیه ایران به سازمان ملل و شورای امنیت
چه کسانی پشت تبلیغات سیاسی در فیلترشکن‌ها هستند؟
اعرافی: تسهیل ازدواج، تأمین مسکن و درمان ناباروری باید در اولویت باشد
نیروگاه دارخوین حتی حاوی مواد هسته‌ای نبود
هرگونه لغزش در مسیر حفظ اقتدار، بهایی سنگین برای امنیت ملی دارد
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
هشدار سازمان ملل؛ شیوع بیماری‌های حاد تنفسی و پوستی در غزه
پایان کار نمایندگان ایران با ۵ طلا و دو برنز
پزشکیان: مهم‌ترین میدان نبرد امروز، عرصه اقتصاد و معیشت مردم است
پیشنهاد تغییر نام میدان نوبنیاد به نام شهید محمد پاکپور در شورای شهر
تسلیم رونوشت استوارنامه سفیر جدید سریلانکا به عراقچی
سفیر جدید پاکستان در ایران با عراقچی دیدار کرد
سندروم توافق سال‌هاست به جان شما افتاده است
کاهش طول دوره دکتری با تعیین استاد راهنما از ابتدای تحصیل
در دانشکده مدیریت، کارمندی که از قانون دفاع کرد، توبیخ می‌شود!
دستاورد محققان امیرکبیر برای کاهش مصرف انرژی در شبکه‌های ۵G
کارت آزمون دستیاری منتشر شد/فرایند پذیرش داوطلبان
آغاز ثبت‌نام کاروان بزرگ دانشجویی پیاده‌روی اربعین حسینی
تغییر در فرایند پذیرش دانشجو معلمان ۱۴۰۵
پردیس‌های خوابگاهی؛ راهکاری برای ارتقای کیفیت زندگی دانشجویان
مدیرکل دفتر ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت‌های دانش‌بنیان:
ماندگاری ۸۲ درصدی نخبگان در کشور؛ ۴۲۰ دانش آموخته برتر جذب شدند
دستور وزیر علوم برای بررسی جابجایی یکی از کارکنان دانشگاه علامه
مقاومت برخی مدیران دانشگاه ها در بازگشت به آموزش حضوری
آیین بزرگداشت رهبر شهید انقلاب فردا برگزار می‌شود
جزئیات و نحوه استفاده از مرخصی تابستانی دانشگاهیان اعلام شد
جلسه شورای فرهنگی دانشگاه آزاد با ترکیب جدید اعضای حقیقی برگزار شد
نتایج نهایی آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ در دهه اول مرداد اعلام می شود
از اجرای طرح نوین تغذیه تا بازسازی روانی-اجتماعی دانشگاه‌ها در دوران پساجنگ
بازدید رهبر شهید از پژوهشگاه رویان نماد قدردانی از جامعه علمی کشور بود
ضربه تازه دولت ترامپ به دانشجویان بین‌المللی
آغاز یازدهمین دوره طرح ملی گفتمان نخبگان علوم انسانی
برگزاری کنکور ارشد ۱۴۰۵ برای توان‌خواهان و زندانیان
آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۵ در سلامت و آرامش برگزار شد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top