تاریخ انتشار: شنبه 1399/05/11 - 00:02
کد خبر: 365642

کلاس‌های دانشگاه رازی در ترم آینده مجازی برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه گفت: برگزاری کلاس‌های مجازی در ترم آینده از مرکز دانشگاه انجام می‌شود و صرفا از طریق IP دانشگاه قابل پذیرش است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمدابراهیم اعلمی آل آقا، رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، گفت: برگزاری کلاس‌های مجازی در ترم آینده از مرکز دانشگاه انجام می‌شود و صرفا از طریق IP دانشگاه قابل پذیرش است و انتظار می‌رود اساتید برنامه خود را برای حضور جدی‌تر در ترم آینده، از هم اکنون تدارک ببینند.

اعلمی آل آقا درباره ذخیره‌سازی محتوا‌های درسی اساتید در سامانه LMS ابراز کرد: در تدارک خرید سرور‌های جدید و سیستم‌های ذخیره سازی بیشتر هستیم، اما در فضای اقتصادی امروز و با توجه به این بازار نمی‌توانیم انتظار شرایط خیلی آرمانی برای تامین نیاز‌های دانشگاه داشته باشیم.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه بیان کرد: اساتید دانشگاه می‌توانند برای احراز صلاحیت علمی دانشجویان ارزیابی‌های متعددی داشته باشند و با دادن فرصت به دانشجو می‌توان این مسئله را تا حدودی کنترل کرد.

وی در خصوص شیوه ارائه دروس عملی اظهار کرد: برای ارائه دروس عملی به صورت فیلم و در فضای مجازی، اداره آموزش دانشکده‌ها باید لیست درس‌های عملی که به صورت غیرحضوری قرار است ارائه شود را در اسرع وقت به حوزه آموزشی دانشگاه ارائه کند و برای ارائه باقی دروس عملی اعم از آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌ها نیز معاونت دانشجویی تدارک استفاده از خوابگاه‌ها بر اساس پروتکل‌های ستاد مبارزه با کرونا را دیده است.

رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه خاطرنشان کرد: در بحث هدفمندسازی پایان‌نامه ها، سند الزامات هدفمندسازی پایان‌نامه‌ها و رساله‌های تحصیلات تکمیلی دانشگاه‌ها مجددا برای اجرا به دانشگاه‌ها ارسال شده کما اینکه دانشگاه رازی از دو سال پیش در تدارک این مسیر بود و خوشبختانه در بحث پژوهش‌های تقاضامحور این آمادگی در دانشگاه به وجود آمده و پیش بینی می‌شود در آینده ظرفیت تحصیلات تکمیلی به ظرفیت پژوهش‌های تقاضامحور پیوند بخورد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ضرورتِ فوریِ اجرای طرح ترمیم حقوق اعضای هیئت علمی
اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی درباره سلامت آزمون جامع دکتری
افتخار زیست شناسی و ژنتیک ایران به یک زن
تاکید کاظمی بر مهم‌ترین مأموریت دانشگاه فرهنگیان
سکه طرح جدید ۱۸۰ میلیون تومان شد
ایران دیگر در برابر هیچ شرارت و بی‌نظمی خویشتن‌داری نمی‌کند
پیروزی بزرگ بلژیک پیش از دیدار با ایران
تیم ملی فوتبال ایران عازم مکزیک شد
نظر اندیشمندان غربی درباره سال دقیق فروپاشی هژمونی آمریکا
۱۲ هزار مدرسه به نیروگاه‌های خورشیدی مجهز خواهند شد
چگونه با سرکه به جنگ لکه های فرش برویم؟
چرا مهارت ‌های پیش ‌نیاز خواندن و نوشتن، پایه‌ی موفقیت تحصیلی کودکان هستند؟
با تمام توان و ظرفیت از حاکمیت، امنیت و منافع ملی خود دفاع می‌کنیم
بهترین مارک بدلیجات رنگ ثابت
درخواست ۴۵۰۰ عضو دانشگاه بلژیک برای قطع همکاری با صهیونیست‌ها
چرا قانون جذب برای ۹۷ درصد افراد دقیقاً «برعکس» عمل می‌کند؟
نخودی طلایی شد
رابرت دنیرو ترامپ را ظالم و فاسد خواند
فرصتی برای تغییر عادت‌های دیجیتال
نرخ حواله دلار در مرکز مبادله به ۱۴۷ هزار تومان رسید
دو بازیکن تیم ملی به تهران برمی‌گردند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top