تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/05/27 - 01:55
کد خبر: 367383

نحوه دفاع از رساله دکتری در دانشگاه آزاد تغییر می‌کند

معاون دانشگاه آزاد گفت: از این پس دانشجویان دکتری تخصصی ملزم به ارائه پیش دفاع هستند و پس از تأیید کمیته بررسی کفایت علمی، دانشجویان در واحد محل تحصیل خود از رساله دفاع می‌کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه آزاد، جواد علمایی در نوزدهمین جلسه هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه بودجه دانشگاه آزاد اسلامی برخلاف دانشگاه های دولتی از طریق شهریه و منابع غیرشهریه ای تأمین می شود، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال افزایش درآمدهای غیرشهریه ای است و این مهم را در تمامی استان ها با توجه به ظرفیت موجود پیگیری می کند.

وی با اشاره به استانی شدن اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی و اجرای طرح تعاون استانی، تصریح کرد: به دلیل وجود برخی از موانع در مسیر اخذ مجوز برای رشته هایی که هیأت علمی ندارند، طبق مذاکرات صورت گرفته با وزارت علوم، اعضای هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی از این پس استانی می شوند.

معاون علوم، مهندسی و کشاوزی دانشگاه آزاد اسلامی به شیوع ویروس منحوس کرونا و تعطیلی دانشگاه ها اشاره و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی از بدو تعطیلی دانشگاه ها با برگزاری آموزش مجازی پیشتاز در زمینه آموزش نوین بوده و با برنامه ریزی های صورت گرفته در سال تحصیلی جدید، این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری می شود.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: آموزش مجازی به دو صورت آفلاین با تدریس استاد مربوطه و برگزاری آنلاین کلاس مباحثه پیگیری می شود که انقلابی در زمینه آموزش مجازی ایجاد می کند.

وی همچنین با اشاره به تأکید دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر حفظ کیفیت آموزش در این دانشگاه، گفت: آزمون جامع دکتری تخصصی در ترم جاری با رعایت تمامی پروتکل های بهداشتی در مراکز استان ها به صورت حضوری در حال برگزاری است.

علمائی با بیان اینکه نحوه دفاع از رساله در مقطع دکتری تغییر پیدا می کند، گفت: از این پس دانشجویان دکتری تخصصی ملزم به ارائه پیش دفاع هستند و پس از تأیید کمیته بررسی کفایت علمی، دانشجویان در واحد محل تحصیل خود از رساله دفاع می کنند.

معاون علوم، مهندسی و کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی تأکید کرد: دانشگاه آزاد اسلامی، در مسیر مورد نظر مقام معظم رهبری حرکت می‌کند و در این راستا از هیچ تلاشی دریغ نمی کند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
ما هم علی‌الاصول مخالفیم
نیروهای مسلح و ملت، تحقق کامل شروط را فریاد می‌زنند.
هماهنگ بودید اما همسو نبودید
ملت مراقب شماست؛ احتیاط کنید
مردم میراث‌دار دستاوردهای نظام هستند
رهبری بزرگ‌ترین حامی و بزرگ‌ترین مطالبه‌گر است
تقدیر بسیج دانشجویی دانشگاه شیراز از موضع قاطع رئیس‌جمهور در برابر آمریکا
دانشگاه‌ها باید اتاق فکر دستگاه‌های اجرایی باشند
تفاوتِ علی‌الاصولی: گذر از نظر ولایی به نظر شورایی
رهبری و مردم مانع اصلی تکرار خسارت محض
لغو مجوز ادامه خدمت شریعتمداری/ جنجال انتصابات بدون استعلام در هلدینگ خلیج فارس/ دورهمی افراطیونِ پرونده‌دار در پولسازترین شرکت خصولتی
نظر دیگری داشتم اما به دلیل تعهد رئیس جمهور برای پاسداشت حقوق ملت، آن را پذیرفتم
برنامه ریزی دولت، برای تعطیلی خیابان
علت اصلی تورم، سیاست‌های دولت است
صنعت فضایی کشور مبتنی بر دانش بومی است
توسعه همکاری‌های علمی و فرهنگی میان دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مراکز علمی و دانشگاهی ترکیه
حذف ۱۹۰ شغل دیگر در دانشگاه معتبر اسکاتلند
دیدار با خانواده شهید جنگ تحمیلی سوم
یارزاده: آموزش‌های مهارتی و هنرهای سنتی نقش مؤثری در صیانت از فرهنگ و تمدن ایرانی ـ اسلامی دارند
رئیس دانشگاه شریف: صرفه‌جویی ۴۰درصدی انرژی در دانشگاه‌ها گاز پتروشیمی‌ها را برای ۳۰ روز تأمین می‌کند
فیلم | بهاره حیدری: باید به سمتی حرکت کنیم که نه‌تنها گذرگاه انرژی را کنترل کنیم، بلکه ایران به هاب انرژی تبدیل شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top