تاریخ انتشار: دوشنبه 1399/07/28 - 17:02
کد خبر: 373692

اینترنت برای محققان حکم اکسیژن را دارد

دسترسی سریع و مطمئن به اینترنت برای فعالیت‌های تحقیق و توسعه در سرتاسر جهان حکم طلا را دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشجو، پیت گلداسمیت، مدیر آزمایشگاه نوآوری سویا در دانشگاه ایلینوی، از نزدیک با چندین سازمان مشترک در برخی کشورهای آفریقایی همکاری می‌کند. وی متوجه شده که همکاران آفریقایی‌اش اغلب‌اوقات با مشکلات فنی روبه‌رو هستند که ارتباطات را برایشان بسیار چالش‌برانگیز می‌کند. آن‌ها گاهی مجبورند که از طریق گوشی همراه خود به اینترنت وصل شوند؛ زیرا دسترسی به اینترنت در موسسه آن‌ها بسیار مشکل دارد و با قطعی فراوانی روبه‌رو است.

گلداسمیت با دو متخصص IT در دانشگاه ایلینوی، یکی پل هیکسون، مدیر ارشد اطلاعات سابق و دیگری تریسی اسمیت، مدیر تحقیقات IT و نوآوری، مشورت و همکاری کرد تا دریابد که موسسات کشور‌های در حال توسعه با چه چالش‌های فنی‌ای مواجهند.

هیکسون در این مورد می‌گوید: اتصال سازمان‌ها به اینترنت برای آن‌ها حکم اکسیژن‌ساز را دارد. این یک نیاز اساسی است که اکثرا آن را به عنوان یک حق نمی‌شناسند، با این حال، عدم اتصال این سازمان‌ها به اینترنت موجب می‌شود که آن‌ها در انجام کار‌های ساده مانند انجام تحقیقات و رقابت برای دریافت کمک‌های مالی با مشکل روبه‌رو شوند.

گلداسمیت، هیکسون و اسمیت مطالعه موردی عمیقی از زیرساخت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات (ICT) را در انستیتوی تحقیقات کشاورزی ساوانا و یک ایستگاه تحقیقاتی پیشرو در غنا انجام دادند. این مطالعه موردی شامل مصاحبه با گروه‌های متمرکز و تجزیه و تحلیل فناوری تجهیزات و اتصال انستیتوی تحقیقات کشاورزی ساوانا بود. این تیم براساس مطالعه موردی‌شان، یک روش ارزیابی برای مدیران فناوری اطلاعات ارائه کردند تا بتوانند متد فعلی خود را برای ارزیابی سیستم دوباره سنجی کنند و شکاف‌های موثر بر عملکرد اتصال به اینترنت را شناسایی و برای اصلاح آن مستندسازی کنند.

آن‌ها همچنین ابزاری را با نام ابزار چک‌آپ سلامت فناوری اطلاعات و ارتباطات ارائه کردند که به صورت خودکار چهار فاکتور مهم زیرساخت ICT را ارزیابی می‌کند. گام اول اتصال و پهنای باند را می‌سنجد و پهنای باند مورد نیاز برای تامین نیاز‌های موسسات را ارزیابی می‌کند و متوجه می‌شود که آیا موسسه بدون قطعی به اینترنت جهانی وصل است یا خیر. در گام دوم زیرساخت‌های فیزیکی اصلی را تحلیل می‌کند که شامل برق قابل اطمینان، طراحی شبکه محلی و هر دو قابلیت اتصال سیمی و بی‌سیم می‌شود.

در مرحله سوم، خدمات اینترانتی را که در دسترس محققان قرار دارد از جمله حجم ذخیره‌سازی محلی، روش‌های پشتیبان‌گیری از داده‌ها، کنترل دستی، رویه‌های امنیتی، خدمات ایمیل و دسترسی به فضای ابری بررسی می‌کند. سرانجام در گام چهارم به منابع انسانی و الزامات پشتیبانی فنی برای برنامه‌ریزی و مدیریت زیرساخت IT موسسه می‌پردازد.

هیکسون در مورد این ابزار می‌گوید: با این ابزار موسسات می‌توانند از طریق یک چک‌لیست و اسپات‌لایت تمام زیرساخت‌های اینترنت خود را بررسی کنند. در جایی که ابزار قرمز می‌شود، مشکلی وجود دارد که باید برطرف شود. زیرا تا این مشکل حل نمی‌شود، نمی‌توان به مرحله بعدی رفت و مشکل اساسی را برطرف کرد. این کار را باید ادامه داد تا زمانی که چراغ ابزار سبز شود.

گلداسمیت نیز می‌گوید: این ابزار به راحتی می‌تواند سازمان‌ها را توانمند کند تا به صورت خودکفا و مستقل زیرساخت‌های اینترنت خود را بررسی و مشکلات آن را برطرف کنند. سازمان‌ها با اتصال مطمئن و درست نه تنها می‌توانند داده‌های تحقیقاتی خود را مدیریت و ذخیره کنند، بلکه می‌توانند برای کرفتن کمک‌های مالی یا گرنت‌ها با سازمان‌های سرتاسر جهان رقابت کنند و در جشنواره‌ها و رقابت‌های علمی بین‌المللی شرکت کنند.

گفتنی است که این تیم تحقیقاتی در حال گسترش مطالعات خود است تا با جمع‌آوری داده‌های ۹ موسسه و پنج سازمان شبکه‌ای که در سه کشور مختلف فعالیت می‌کنند، تصویر قوی‌تری از چالش‌های اتصال به اینترنت و راهکار‌های بالقوه ابزار تشخیص مشکلات فنی خود در سرتاسر آفریقا ایجاد کنند.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
موشک های اسرائیلی قبل از رسیدن به ایران توسط پدافند هوایی ایران در این نقطه از عراق منهدم شدند
علم الهدی: آیا بی حجابی به عنوان یک فسق آشکار از یک تخلف راهنمایی و رانندگی نازل تر است؟
ورود سامانه بارشی جدید و فراگیر به کشور
آخرین وضعیت تردد در جاده های کشور
بسته‌های غذایی برای مادران دارای فرزند شیرخوار؛ اعتبار تامین شد
رسانه های ضد ایرانی از رسانه های اسرائیلی جلو زدند!
هشدار به شکارچیان؛ از این منطقه خارج شوید
خدمات رسانی به ۱۰هزار حادثه‌دیده در پی سیل و آبگرفتگی
ترافیک سنگین در جاده چالوس
ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از طریق برنامه‌های فرهنگی
حکم قطعی محکومان پرونده کثیرالشاکی پروژه الماس مال صادر شد
اعمال محدودیت های ترافیکی راهپیمایی مردمی حمایت از اقدام سپاه
مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
ارتباطات استان سیستان و بلوچستان پایدار است
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
به بهانه اختلال در کار؛ گوگل کارمندان معترض به همکاری با رژیم صهیونیستی را اخراج کرد
پلمب ۱۰ مؤسسه پایان نامه فروشی در روزهای آینده
۵۰۰ هزار متقاضی طرح نهضت ملی مسکن خانه‌دار شدند
پیگیری آخرین وضعیت وقوع سیل در سیستان و بلوچستان از سوی رئیسی
رئیسی: دولت در تامین مسکن خود را همراه جوانان می‌داند
امیرعبداللهیان: هیچ دولتی در مقابل حمله به سفارت خود ساکت نمی‌نشیند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top