تاریخ انتشار: شنبه 1399/08/03 - 12:57
کد خبر: 374090

دیده شدن آثار دانشجویی در فضای حرفه‌ای با مشارکت در جشنواره‌ها

مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: صدور کارنامه فرهنگی برای دانشجوها در دبیرخانه دانشگاه های مناطق 10 گانه به صورت دستور جلسه ابلاغ شده و در حال پیگیری است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ محمد هادی عسگری مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست خبری نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) که به صورت مجازی برگزار شد، اظهارداشت: با تصمیم مشترک معاونت فرهنگی وزارت علوم و ستاد مبارزه با مواد مخدر، قرار است با رویکرد فعالانه نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) را برگزار کنیم و امیدواریم تلاش های فعالانه دانشجوهای عضو کانون های مربوط بتواند برای پیشگیری از شروع آسیب های اجتماعی از جمله مواد مخدر موثر باشد.

رئیس نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) ادامه داد: اگر دانشجوهای فرهیخته میدان دار آثار هنری شوند نتیجه بهتری حاصل می شود که ماحصل جشنواره ها اصلاح خلقیات ناپسند است.

*جوایز جشنواره فعلا اعلام نشد

وی در پاسخ به سوال خبرنگار فارس درباره ابعاد بین المللی این جشنواره، گفت: جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) در آینده باید بین المللی شود.

رئیس نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) در پاسخ به سوال خبرنگار فارس از اعلام مبلغ جوایز جشنواره خودداری کرد و گفت: اگرچه مبالغی به عنوان حق الزحمه و جوایز در نظر گرفته شده است اما در مجموع هدف اصلی جشنواره های هنری و این چنینی فراهم کردن زمینه دیده شدن آثار در فضای حرفه ای است.

*دانشجوها کارنامه فرهنگی می گیرند

مدیر کل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اشاره به اینکه در آینده دانشجوها کارنامه فرهنگی می گیرند، گفت: صدور کارنامه فرهنگی برای دانشجوها در دبیرخانه مناطق 10 گانه به صورت دستور جلسه ابلاغ شده و در حال پیگیری است و امیداریم در ابتدای ترم آینده بتوانیم به روش جامعی در این باره برسیم.

نهمین جشنواره ملی فیلم کوتاه و عکس دانشجویان (امید) 5 تا 8 آبان به میزبانی دانشگاه خلیج فارس برگزار می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
گروه‌های سرود به زیر ساخت‌ها می‌روند
حمله دشمن آمریکایی به یک لنج باری متعلق به اهالی سیریک در دریای عمان
تکرار تاریخ پس از ۱۶ سال
نیروهای مسلح به هرگونه تهدید پاسخ پشیمان کننده خواهند داد
دروغ‌های نتانیاهو نمی‌تواند جنایات گسترده وی را پنهان کند
هشدار امنیتی سفارت آمریکا در اردن به اتباع خود
سقف افزایش شهریه دانشگاه‌های غیردولتی بر اساس نرخ تورم تعیین می شود
تهاجم پهپادی ارتش علیه ناوگان پنجم آمریکا در بحرین
تلاش ترامپ برای دور زدن دموکرات‌ها
«دیپلماسی اجبار»؛ آمریکا بار دیگر میز مذاکره را منفجر کرد
۲ فروند کشتی متخلف در تنگه هرمز مورد اصابت قرار گرفت
داروی دیابت خطر سرطان سینه را ۳۰ درصد کاهش می دهد
جنگنده F۱۶ دشمن متواری شد
تنگه هرمز به‌طور کامل مسدود شد
محل استقرار جنگنده‌های آمریکایی منهدم شد
تنگه مقدس هرمز را ناامن می‌کنید؟! منطقه را برایتان جهنم می‌کنیم!
معمای بی‌پاسخ «از کرخه تا راین» / پس از جنجال حذف سکانس تشییع امام خمینی(ره)، نسخه کامل فیلم به پلتفرم‌ها بازگشت
 ۱۱ سوال فنی ناظر به متن توافق احتمالی ایران و آمریکا
حذف روشنفکران تراز انقلاب اسلامی 
آتش سوزی انبار کالا حوالی میدان قیام در منطقه ۱۲ تهران
ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به مناطق جنوبی لبنان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top