تاریخ انتشار: شنبه 1399/11/11 - 13:19
کد خبر: 384237

رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت خبر داد:

رشد ۳ برابری تسهیلات پرداختی به دانشجویان علوم پزشکی در سال ۹۹

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت گفت: مجموع تسهیلات پرداختی به دانشجویان علوم پزشکی در سال ۹۹ بیش از سه برابر رشد داشته است.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت بهداشت، بهروز رحیمی با اعلام این خبر گفت: حمایت از اقشار کم درآمد و ایجاد زمینه تحصیل دانشجویان مستعد محور اصلی تلاش های ما در صندوق رفاه است و تلاش می شود تا بستری فراهم شود که دانشجویان با دغدغه کمتری به تحصیل خود ادامه دهند.

وی افزود: با توجه به شیوع ویروس کرونا و وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه هر قدر که تصور کنیم برگزاری کلاس‌ها در فضای مجازی و عدم حضور دانشجویان در فضای خوابگاهی هزینه آنها را کاهش خواهد داد اما به واقع دانشجویان هزینه های بیشتری دارند و معتقدم که رفع نیاز دانشجویان در شرایط کنونی در اندازه همین وام‌های دانشجویی نیز امری قابل توجه است و بر همین اساس تلاش خواهیم کرد تا بیشترین آرامش را برای دانشجویان ایجاد کنیم.

رحیمی ضمن تاکید بر این مهم که همواره سعی ما بر ارتقای سرانه وام های پرداختی به دانشجویان هم از لحاظ کمیت و هم کیفیت بوده است، گفت: امسال نرخ رشد مجموع تسهیلات اعطایی صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت به دانشجویان نسبت به میزان مشابه در سال گذشته رشد قابل توجهی داشته است و تا پایان دی ماه سال ۹۹ مطابق با جدول منابع، بیش از ۲ هزار میلیارد ریال وام پرداخت کرده ایم که پیش بینی می شود این مبلغ تا پایان سال به بیش از ۳ هزار میلیارد ریال افزایش یابد.

وی با اشاره به افزایش مبلغ وام های دانشجویی در سال جدید، اظهار داشت: برخی از وام های ما با درصد کمتر و برخی نیز با درصد بیشتری افزایش یافته اند؛ اما به طور متوسط سرانه وام های دانشجویی بیش از ۵۰ درصد افزایش داشته است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با تشریح جزئیات برخی از وام ها ادامه داد: تسهیلات اعطایی در قالب وام های تحصیلی، دستیاری، مسکن، ضروری، ودیعه مسکن و شهریه به دانشجویان دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور پرداخت می شود.

وی گفت: وام تحصیلی بیشترین سهم را بین وام های اعطایی صندوق دارد که به منظور تسهیل در روند تحصیل به تمام دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی تعلق می‌گیرد که مبلغ این وام‌ در یک سال تحصیلی برای دانشجویان متاهل در سال ۹۸ معادل ۳۰ میلیون ریال بوده که با رشد بیش از ۴۰ درصدی به ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار ریال در سال ۹۹ افزایش یافته است.

رحیمی خاطر نشان کرد : به منظور تشویق امر مقدس ازدواج در بین جوانان، صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت در سال ۹۹ نسبت به افزایش بیش از ۲۵ درصدی تعداد وام های ودیعه مسکن اقدام کرده است و در مورد وام مسکن دانشجویی نیز با توجه به افزایش اجاره بهای مسکن، صندوق در سال ۹۹ میزان سرانه وام مسکن را به طور قابل ملاحظه ای افزایش داده است.

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت بهداشت با اشاره به برگزاری کلاس ها به صورت مجازی و عدم حضور دانشجو در دانشگاه یادآور شد: تمامی مراحل ثبت نام وام های دانشجویی به صورت الکترونیکی و بدون نیاز به حضور دانشجو انجام می شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
رای انضباطی دربی ۱۰۷ استقلال و پرسپولیس اعلام شد
خداداد چهار ماه محروم شد/ میزان محرومیت عالیشاه مشخص شد
افتتاح دوازدهمین نمایشگاه نوشت افزار ایرانی +عکس
مراسم افتتاح پروژه‌های خانواده ارتباطات و فناوری اطلاعات +عکس
عارف: مصرف روزانه بنزین نباید از ۱۰۰ میلیون لیتر بیشتر شود
اعزام تیم تحقیقاتی کره جنوبی به تنگه هرمز
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
اهدا یادبود حرم حضرت معصومه (س) به معاون اول رئیس‌جمهور
کنایه عراقچی به «راه‌حل خلاقانه» آمریکا: جدی می‌فرمایید؟!
حملات موشکی ایران به پایگاه‌های آمریکایی در اردن
ارتش آمریکا مدعی انهدام ۵ نفتکش ایرانی شد
روبیو مدعی حمایت ایران از حملات تلافی‌جویانه یمنی‌ها علیه ریاض شد!
مسکو: گزارش آژانس انرژی اتمی دارای سوگیری سیاسی است
«زمان ما این‌طور نبود» برای نوجوان امروز جواب نمی‌دهد
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
قمار انتخاباتی نتانیاهو؛ آیا «افعی» بار دیگر جنگ را شعله‌ور می‌کند؟
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
کجای این دو پیشنهاد شرافتمندانه و عزتمندانه است؟!
بازتاب جهانی غنیمت‌ گرفتن زیرسطحی آمریکایی توسط نیروهای مسلح ایران
کیفیت آموزش پزشکی و اقتصاد سلامت، دو چالش جدی نظام سلامت کشور است
وقتی چرخ قانون نمی‌چرخد
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top