تاریخ انتشار: چهارشنبه 1399/12/27 - 14:28
کد خبر: 389287

تلاش برای میزبانی ۹۸ پردیس و مرکز دانشگاه فرهنگیان از شهدا

رییس دانشگاه فرهنگیان به تلاش برای میزبانی ۹۸ پردیس و مرکز این دانشگاه از شهدای خوشنام اشاره و خاطر نشان کرد: انتشار کتابچه ای ویژه پیرامون فرماندهان و سرداران معلم، معرفی شهدای دانشجومعلم و معلم هر استان در ۳۱ مجلد می تواند بر غنای کنگره شهدای دانشجو معلم بیافزاید.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از ایسنا، دکتر حسین خنیفر در نشست کنگره شهدای دانشجو معلمان که با هدف بررسی روند پیشرفت  و سیاست های برگزاری کنگره، اقدامات انجام شده در این خصوص، انتظارات و راه پیش رو برگزار شد، با اشاره به جایگاه و مقام والای شهدا و اهمیت برگزاری کنگره شهدا،  در این دنیای نیرنگستان و تلخ پرداختن به ادبیات ناب شهید و شهادت را کاری ستودنی و گره زدن قلب هایمان به دامان خورشید برشمرد و گفت: شهدا معبر حقیقی برای عبور از این جهانی فانی به معرفت یزدانی اند و در عصر گلوله و خون خدا را دیدند.

تلاش برای میزبانی ۹۸ پردیس و مرکز دانشگاه فرهنگیان از شهدا

وی با بیان اینکه حیات و طریق شهدا برای ما الگو و سراسر درس زندگی است، افزود: در هر وصیت نامه انان اهنگی از نیایش الهی برپاست درست است که با جان، دل، خون و حروف سرخ زندگی را مشق کردن اما با دل سپید پیش خدا رفتند و خواستند این را به ما بیاموزند.

رییس دانشگاه فرهنگیان، خطاب به عوامل اجرایی کنگره با بیان اینکه، خوشا بحال شما که جوانید و گرچه ان دوران را ندیدید اما عاشقانه، خالصانه و پاک شهدا را زنده نگه می دارید، اظهار کرد: شهدا هر مسیری را به ما نشان دادند به قنات معرفت ختم می شد، کلمات شهید و شهادت کوهسار بی نهایت تجلی خدا است و غفلت های زندگی و روزمره ما را از این مضمون دور کرده است. اینجا مانده ایم و تنها شهید سرایی می کنیم.

وی در ادامه به بیان نکاتی برای ارتقا کیفی کنگره شهدای دانشجو معلم اشاره و تصریح کرد: بحث کیفیت مسئله ای با اهمیت بوده و همواره در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز مورد اشاره بوده است، کنگره شهدا  باید غنی، منظم وسرشار از موضوعات و بحث های فاخر باشد.

دکتر خنیفر، تبلیغ مناسب  و تلاش در جهت معرفی بایسته و شناخت شایسته کنگره شهدا را از نکات مورد توجه عنوان و اظهار کرد:  همچنین اهتمام و درگیر شدن دانشگاه فرهنگیان سراسر کشور و استفاده از ظرفیت های استان در این خصوص باید مد نظر باشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان، وی همچنین بر تلاش برای میزبانی  ۹۸ پردیس و مرکز  دانشگاه فرهنگیان از شهدای خوشنام اشاره و خاطر نشان کرد: انتشار کتابچه ای ویژه پیرامون فرماندهان و سرداران معلم، معرفی شهدای دانشجومعلم و معلم هر استان در  ۳۱ مجلد می تواند بر غنای این کنگره بیافزاید.

رییس دانشگاه فرهنگیان، بر بهره گیری از ظرفیتها و توانمندی های خواهران در این کنگره تاکید کرد و ادامه داد: احصا تجربیات شیوه ها و نقاط قوت کنگره های برگزار شده در کشور، پایش کارهای پژوهشی با موضوعات مرتبط با شهدا، برگزاری نمایشگاه آثار می تواند در برگزاری شایسته این کنگره سودمند باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
۲ دانشجوی هتاک دانشگاه امیرکبیر اخراج شدند
زمان بازگشایی خوابگاه‌های دانشگاه خواجه نصیر اعلام شد
سربازان غرب و مدافعان آزادی‌های گزینشی / سکوت در برابر لاله‌های ایران
گرامیداشت مقام زن از مناسبت‌محوری به شنیدن صدای زنان و اقدام عملی تغییر می‌کند
از بحران‌سازی تا عادی سازی؛ روایت‌سازی برای تسلیم
لزوم توجه جدی به مسئله ازدواج در چارچوب سیاست‌های جوانی جمعیت
از وام شرافتی تا لپ‌تاپ امانی؛ حمایت‌های جدید از دانشجویان
«درصد قبولی هر رشته» آزمون های گواهینامه و دانشنامه پزشکی اعلام شد
تقویم آموزشی سال تحصیلی ۱۴۰۶- ۱۴۰۵ دانشگاه‌های علوم پزشکی اعلام شد
بازدید هیئت اندونزیایی از ظرفیت‌های فناورانه دانشگاه صنعتی امیرکبیر
امتحانات نهایی با حضور یک میلیون و ۷۹۰ هزار دانش‌آموز برگزار شد
ادعاهای هسته‌ای آژانس علیه ایران، «هیاهو برای هیچ» است
کارت آزمون‌های عملی رشته‌های هنری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
یک معلم در بلژیک به دلیل خودداری از برداشتن حجاب اخراج شد
ثبت‌نام آزمون وکالت ۱۴۰۵ آغاز شد
شمار شهدای غزه به ۷۳ هزار و ۷۸۶ نفر رسید
مهلت شرکت در پذیرش دوره‌های کاردانی دانشگاه علمی کاربردی تمدید شد
ماجرای «ترک فعل» در پرونده چای دبش
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
ساختار ۴۶ ساله نظام آموزشی در حال تغییر است
کاهش قیمت طلا در پی افزایش احتمال بالا رفتن نرخ بهره در آمریکا
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top