تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/06/16 - 16:00
کد خبر: 407053

تمدید مهلت ثبت نام جذب مدرس علمی کاربردی

رئیس دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی و مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: مهلت ثبت نام پنجمین فراخوان متمرکز جذب مدرس علمی کاربردی تمدید شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از دانشگاه جامع علمی کاربردی، مریم ملاباقر از تمدید مهلت ثبت نام پنجمین فراخوان متمرکز دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

رئیس دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی و مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: با توجه به استقبال متخصصین، به ویژه دانش آموختگان ممتاز و نخبه دانشگاه‌ها و نیز برای ایجاد زمان تکمیل مدارک توسط متقاضیانی که نقصی در ثبت نام داشته‌اند؛ طبق ضوابط، مهلت ثبت‌نام فراخوان سال ۱۴۰۰ به آدرس https://jam.uast.ac.ir، تا ساعت ۲۳ روز پنج‌شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۰ تمدید شد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از پانزده هزار نفر در این سامانه ثبت نام کرده‌اند، اظهار داشت: بررسی اولیه مدارک این متقاضیان در واحدهای استانی دانشگاه به صورت موازی و همزمان با ثبت نام آنها انجام شده که قابل مشاهده و پیگیری برای متقاضیان در سامانه جام است. ایشان افزود این امر علاوه بر افزایش سرعت فرایند جذب، فرصت تکمیل (اصلاح) مدارک ناقص توسط متقاضیان را فراهم می‌آورد.

رئیس دبیرخانه جذب اعضای هیأت علمی و مدرسین دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: با توجه به ثبت نام بیش از ظرفیت در برخی از گروه درس‌های اعلام نیاز شده، لازم است متقاضیانی که تاکنون ثبت نام کرده‌اند نسبت به ویرایش و تکمیل مراحل ثبت‌نام خود اقدام کنند و سایر متقاضیان نیز ثبت‌نام خود را به آخرین ساعت‌ها موکول نکنند.

براساس این گزارش، مهلت تعیین شده به هیچ وجه تمدید نخواهد شد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
وضعیت کویت و بحرین، عبرتی برای خودباختگان داخلی است
پاسخ ایران به حملات زیرساختی، تصاعدی و شدید خواهد بود
مدنی‌زاده: به دنبال تقویت روابط تجاری با عراق هستیم
قالیباف: دشمن خودش را با نفت ۳ رقمی تنبیه کرده است
پاسخ کوبنده سپاه به حمله آمریکا در مسیر زائران اباعبدالله الحسین (ع)
مخبر: شعله‌های آتشی که آمریکا روشن کرده، دامن همه جهان را می‌گیرد
امیر اکرمی‌نیا: حملات تلافی‌جویانه وارد مرحله تازه‌ای می‌شود
دیدار دوجانبه پزشکیان و نخست وزیر عراق؛ تأکید بر تحکیم روابط راهبردی
اولویت‌های عجیب دولت در روزهای سخت جنگ؛ رئیس‌جمهور به جای مدیریت بحران، به فکر رفع فیلتر سایت فردوسی‌پور!
کلید اولیه آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
۵۳ شهید در پی حملات آمریکا به ایران
احتمال محرومیت بیرانوند پابرجاست
ولایتی: جمهوری اسلامی ایران در مرحله جدیدی از بازدارندگی قرار دارد
قالیباف: اگر امنیت ما تامین نباشد هیچ زیرساختی ایمن نخواهد بود
اخطار می‌دهیم که از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز استفاده نکنید
وضعیت مطلوب ذخایر خون و داروهای حیاتی در مناطق درگیر جنگ
عراقچی: دکترین دفاعی ما روشن است؛ چشم در برابر چشم
سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
پزشکیان: ایران، پاکستان را کشوری دوست و برادر می‌داند
پیام بقایی به مناسبت خاکسپاری تکه‌های تازه پیدا شده کودکان میناب
پزشکیان: سفر نخست‌وزیرعراق نقطه عطفی در توسعه روابط دو کشور است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top