تاریخ انتشار: دوشنبه 1400/06/22 - 18:52
کد خبر: 407662

آخرین جزئیات اعزام ایرانیان به زیارت اربعین

در نشست مسئولان حوزه حج و زیارت هماهنگی به برنامه‌ریزی با سفارت عراق در تهران برای صدور ویزای زائران اربعین حسینی اشاره و زمان اقامت زائران اربعین در عراق حداکثر یک ماه عنوان شد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ در نشست امروز شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که امروز به ریاست حجت‌الاسلام سید عبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت برگزار شد، حمید رضا محمدی، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی، پذیرش و اعزام زائران عتبات عالیات با اشاره به هماهنگی برای صدور ویزای اربعین، گفت: سفارت عراق برای صدور ویزای زائران آمادگی دارد و در صورت لزوم کنسولگری‌های این کشور در ایران نیز فعال خواهند شد.

وی با اشاره به جزئیات ویزای عراق در ایام اربعین، افزود: اعتبار روادید صادره برای زائران اربعین حسینی دو ماه و زمان اقامت در عراق حداکثر یک ماه خواهد بود.

در ادامه این نشست، علیرضا رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه سامانه سماح از صبح امروز برای پیش ثبت‌نام مشتاقان حضور در مراسم اربعین حسینی فعال شده است، تصریح کرد: اقدامات و هماهنگی‌های لازم برای قطعی شدن پیش ثبت نام‌ها، بیمه زائران و صدوربلیط توسط شرکت‌های هواپیمایی به سرعت درحال انجام است وهمه دست اندرکاران درتلاش هستند تا شرایط اعزام زائران فراهم و تسهیل شود.

همچنین نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت لزوم اطلاع رسانی به زائران اربعین و بیان شرایط و واقعیت ها را یادآور شد و تصریح کرد: مناسب است راهکاری اندیشیده شود تا در شرایط کرونایی، زائرانی که پیاده روی و زیارت خود را انجام می‌دهند، زودتر به کشور بازگردند.

حجت‌الاسلام نواب گفت: با بررسی‌هایی که صورت خواهد گرفت، احتمال دارد شماری از مشتاقان سفر که پیش ثبت نام کرده‌اند، شرایط اعزام را نداشته باشند. بنابراین، پیش‌بینی لازم برای اینکه سهمیه تخصیص یافته به هر استان استفاده شود، صورت گیرد.

نماینده ولی فقیه  در امور حج و زیارت خواستار تشکیل کار گروهی متشکل از معاونین، مدیران و کارشناسان ذی ربط در سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری برای بررسی ابعاد مختلف اربعین شد و تصریح کرد: راهکارها و پیشنهاداتی که در این کارگروه بررسی و به تصویب می‌رسد برای تایید نهایی به نشست شورای برنامه ریزی ارائه شود.

حجت‌الاسلام نواب افزود: هرچند برنامه اربعین را از سازمان حج و زیارت جدا کرده‌اند، ولی همچنان بار اعزام زائران بر دوش این سازمان است. اگر از ابتدا این کار را به سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری واگذار می‌کردند قطعا مشکلات جنبی نیز ایجاد نمی‌شد. با این حال ما دست همه کسانی را که برای خدمت در حوزه اربعین در کشور ایران اسلامی فعالیت می‌کنند، می‌فشاریم و امیدواریم برطرف شدن ناهماهنگی‌ها و خدمات ارائه شده، به زیارت دلنشین برای زائران حریم آل الله منجر شود.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
 مردم پشت هرآنکه بر "علی الاصول باشد" هستند
بررسی اقتصادی راه‌اندازی خط تولید آنژیوکت؛ فرصت سرمایه‌گذاری در بازار تجهیزات پزشکی مصرفی
نکاتی برای تمیز کردن عمیق فرش در خانه
۵ ترفند حرفه‌ای برای ثابت ماندن کرم‌پودر
رسانه روس مطرح کرد؛ بی‌توجهی رهبر کره شمالی به تقلاهای ترامپ
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
سولانا در برابر اتریوم؛ نبرد سرعت و کارمزد
ادعای ارتش آمریکا درباره حمله به یک قایق در کارائیب
علی اصغر آب نیکی؛ توسعه زیرساخت های ارتباطی
تمیز کردن لکه انواع دسر از روی فرش
چرا فرش ها خیلی سریع دوباره کثیف می‌شوند؟
تعریف خانواده در روایات: چهل حدیث درمورد خانواده از امام رضا
برچسب ایمنی شیشه؛ راهکاری ساده و استاندارد برای افزایش ایمنی سطوح شیشه‌ای در ساختمان
مرحله دوم فروش «خانه‌ریز» از پنجم شهریور آغاز می‌شود؛ واگذاری خانه‌ریز با قیمت کارشناسی جدید
۷ اشتباه رایج کسب‌وکارهای نوپا که فروش آنلاین را نابود می‌کند
ارسال توافق هسته‌ای ریاض-واشنگتن به کنگره
جزئیات رسانه‌های آمریکایی درباره طرح ترور پسر نتانیاهو
کمبودی در تأمین نهاده‌های کشاورزی نداریم
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران بی‌نتیجه و غیر قانونی است
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
کاهش ۸۵ درصدی تردد کشتی‌های باری در تنگه هرمز طی ۶ ماه گذشته
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top