تاریخ انتشار: یکشنبه 1400/08/23 - 10:18
کد خبر: 413797

به دنبال تغییر در سیستم آموزش و پرورش هستیم

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: در حال حاضر آموزش و پرورش با مسائلی رو به رو است که باید حل شود و شرط لازم است؛ رتبه بندی معلمان، تأمین نیرو، معیشت فرهنگیان از جمله مسائل مهم است که باید حل شود و اولویت دارند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»، مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در نشست با اعضای کانون مدارس اسلامی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: یکی از آسیب‌شناسی‌های مهم در حوزه آموزش و پرورش این است که چرا تحول ایجاد نشده است؟

به دنبال تغییر در سیستم آموزش و پرورش هستیم

وی افزود: ما نیازمند نگاه متفاوتی به مسائل آموزش و پرورش هستیم خصوصاً اینکه در برهه خاصی از انقلاب قرار داریم و یک برهه ۴۰ ساله را سپری کرده‌ایم بنابراین باید به شکلی حرکت کنیم که در عین گرفتن جواب کوتاه مدت برای آینده هم تجربیات را باقی بگذاریم.

وی تصریح کرد: اما یکی از مشکلات وزرای سابق مواجهه با مسائل روزمره است که در مواجهه با آنها از ایده‌های تحولی بازماندند.

فیاضی عنوان کرد: رتبه بندی عادلانه‌ترین کاری است که مجلس در دستور کار دارد و باید به درستی اتفاق دهد و اگر اجرا شود نقطه تحول است.

وی بیان کرد: بعد از ابلاغ سند تحول به لحاظ زمینه قانونی و ریل گذاری متأسفانه آموزش و پرورش با ریل گذاری سال ۵۴ حرکت می‌کند و بدین ترتیب قلب یک دولت به تعبیر امام که آموزش و پرورش است با ساختارهای قدیمی کار می‌کند؛ پس ما نیازمند اصلاح ساختارها هستیم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: تقریباً ۹۰ درصد قوانینی که ضمانت اجرایی داشته باشند به خوبی اجرا می‌شوند بنابراین در کنار قوانین باید ضمانت اجرای نیز وجود داشته باشد.

وی تصریح کرد: در سند تحول آموزش و پرورش ما به جزئیات مشخص شده است که در هر کاری چطور باید ما مسیر و راه را طی کنیم و باید وظایف هر نهاد و دستگاهی مشخص باشد.

فیاضی با اشاره به اینکه ما می‌خواهیم تحول ایجاد شود گفت: ما خواستار تحول در آموزش و پرورش هستیم؛ بدین ترتیب روح تحولی که سند می‌گوید تنها در کلاس‌های درس تحقق پیدا می‌کند بنابراین باید به مدارس بازگردیم و تحول در مدارس باشد و بیشترین اختیارات باید در اختیار شورای مدارس باشد تا بتوانیم مطالبات داشته باشیم.

وی افزود: در حال حاضر ۵۵۰ هزار کلاس داریم و اگر بخواهیم با محوریت تمرکز و مشارکت کار کنیم باید از همه ظرفیت آموزش و پرورش استفاده کنیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
گروسی: با ایران گفت‌وگوی حداقلی داریم/ ان‌پی‌تی در خطر است
مدیریت تنگه هرمز توسط نیروهای مسلح ایران با اقتدار کامل اعمال می‌شود
روزبه چشمی جام جهانی را از دست داد
رشد ۳۵.۵ درصدی تسهیلات بانکی در فروردین ۱۴۰۵
هزار و ۳۶۰ واحد آسیب‌دیده در جنگ نیازمند احداث مجدد هستند
کاظمی: پیشنهادات تاثیر قطعی معدل در کنکور ارائه شد
دستورالعمل اجرایی ثبت‌نام دانش‌آموزان در سال تحصیلی آینده ابلاغ شد
تمرکز شهرداری تهران بر اشتغال‌زایی ۴۰ هزار زن سرپرست خانوار
۵ نکته طلایی که قبل از خرید پشه بند باید بدانید
معرفی کتاب جنبش دانشجویی دهه ۱۹۶۰
از سلامت روان تا رفاه اجتماعی؛ الزامات افزایش تاب‌آوری در جامعه پس از جنگ
تجرد تحمیلی؛ بحرانی که آینده جمعیت ایران را نشانه رفته است
آغاز پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی دانشگاه امام صادق (ع) +جزئیات
اعلام تسهیلات دانشگاه تربیت مدرس برای دانشجویان دکتری ورودی ۱۴۰۵
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top