تاریخ انتشار: سه شنبه 1400/10/07 - 16:33
کد خبر: 419027

جنبش عدالتخواه خواستار افزایش ظرفیت رشته پزشکی

جنبش عدالتخواه طی نامه‌ای از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست به موضوع افزایش ظرفیت پزشکی ورود کرده و با تصمیم‌گیری مناسب برای افزایش ظرفیت نسبت به رفع نگرانی‌ها اقدام کنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس؛ اتحادیه جنبش عدالتخواه دانشجویی در نامه‌ای به شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست به موضوع افزایش ظرفیت پزشکی ورود کرده و با تصمیم‌گیری مناسب برای افزایش ظرفیت نسبت به رفع نگرانی‌ها اقدام کنند.

جنبش عدالتخواه خواستار افزایش ظرفیت رشته پزشکی

در ابتدای این نامه به خطاب به اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی آمده است: همان‌طور که مستحضرید در هفته‌های گذشته پس از سنگ‌اندازی‌های بسیار توسط ذی‌نفعان صنفی، طرح افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی در دستور کار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار گرفت و کلیات این طرح تصویب شد اما متأسفانه جزئیات به بعد موکول شد که نگرانی‌های بسیار زیادی در خصوص از بین رفتن اصل ماجرا با کاهش میزان پذیرش و به حاشیه راندن طرح وجود آمد؛ لذا بر آن شدیم نکاتی را مجدداً خدمتتان عرض کنیم.

در ادامه تاکید شده است: همان‌طور که مطلع هستید کشور در آستانه ورود به بحران سالمندی جمعیت و افزایش نیاز شدید به خدمات پزشکی قرار دارد. حال‌آنکه کشور هم‌اکنون نیز با کمبود آشکار و غیرقابل‌انکار پزشک مواجه است. علاوه بر این در نظر گرفتن زمان موردنیاز برای عملیاتی شدن طرح افزایش ظرفیت پزشکی جهت تأمین نیاز آینده‌ کشور سبب شده به تعویق انداختن تصمیم‌گیری قاطعانه، جان بسیاری از مردم را در آینده‌ای نه‌چندان دور به خطر بیندازد.

در ادامه این نامه آمده است: آنچه از مجموع صحبت‌های سران قوا در اذهان عمومی انتظار می‌رفت این بود که سران قوا مصمم به افزایش ظرفیت و جبران کمبودها هستند اما آنچه در عمل دیده می‌شود، نداشتن عزمی راسخ برای جبران این موضوع و تنها بسنده کردن به افزایش حداقلی جهت اقناع افکار عمومی است. درحالی‌که به‌هرحال افزایش ظرفیت، کمتر از میزان ارائه‌شده توسط کارشناسان هیچ تفاوتی با عدم تصویب طرح ندارد.

جنبش عدالتخواه در بخشی دیگری از این نامه با بیان اینکه مجموعه‌ وزارت بهداشت تاکنون در فضای رسانه‌ای با توان حداکثری به مخالفت با افزایش ظرفیت پزشکی پرداخته است، به نگرانی‌هایی که وجود دارد اشاره کرد و از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواست در اسرع وقت به موضوع ورود کرده و با تصمیم‌گیری مناسب در خصوص افزایش ظرفیت نسبت به رفع این نگرانی‌ها اقدام کنند و مصالح آینده و سلامت مردم را در نظر گرفته و با مقاومت در برابر فشار جریان‌های صنفی و سیاسی در کنار مردم ایستاده و نسبت به افزایش فوری و کافی ظرفیت پذیرش رشته پزشکی اقدام نمایید.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
مراسم «شیرخوارگان حسینی» در مصلی امام خمینی(ره) +عکس
هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند
قراردادهای میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی؛ ۷۴ چاه نفت هوشمند می‌شود
قلعه‌نویی: بازیکنان انگیزه زیادی برای دیدار با بلژیک دارند
محبی: دیدار با بلژیک مهم‌ترین بازی ما در مرحله گروهی است
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
ضرورت ترمیم تابلوهای سردرکوچه های مزین به نام شهدا
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید یکی از بزرگترین رویدادهای مشهد است
ظفرقندی: امکان بازنگری و اصلاح قیمت دارو وجود دارد
نشست سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد
نبی: انتظار داریم پروتکل‌های فیفا در جام جهانی کامل اجرا شود
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top