تاریخ انتشار: شنبه 1402/03/13 - 08:54
کد خبر: 472252

دروس جبرانی و بالا بردن میانگین کل نمرات

 دروس جبرانی و بالا بردن میانگین کل نمرات

میز دانشجو در این قسمت به دروس جبرانی و بالا بردن میانگین کل نمرات و کاهش تعداد نیم‌سال‌های مشروطی می‌پردازد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از فارس، میز دانشجو در این قسمت به دروس جبرانی و بالا بردن میانگین کل نمرات و کاهش تعداد نیم‌سال‌های مشروطی می‌پردازد.

دانشجویان دوره کاردانی و کارشناسی ناپیوسته که تمام دروس دوره را گذرانده‌اند در صورت تمایل برای بالا بردن میانگین کل نمرات و کاهش تعداد نیمسال‌های مشروطی خود می‌توانند در زمان پایان دوره برای دانشجویان کاردانی حداقل ۱۴ واحد از درس‌های نظری را که نمره کمتر از ۱۲ اخذ کرده‌اند در یک نیم‌سال تکرار کنند و دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته حداکثر تا سقف ۲۰ واحد درسی از درس‌های نظری که نمرات آن‌ها کمتر از ۱۲ باشد در دو نیم سال تکرار کنند، به شرط اینکه مدت تحصیل آنان با محاسبه این مدت از سقف مجاز دور تجاوز نکند.

در غیر این صورت به سیستم پاره وقت منتقل می‌شوند و حداکثر ۲ درس نظری به میزان حداکثر ۴ واحد از دروس جبرانی را می‌توان به صورت معرفی به استاد گذراند، حتی اگر قبلا از ماده ۲۰ آیین نامه یعنی دروس معرفی به استاد استفاده کرده باشید.

نمره دریافت شده هر درس اگر بالاتر از نمره کسب  شده قبلی باشد در کارنامه نیمسالی که درس از آن انتخاب شده ثبت و در تعیین میانگین نیمسالی و کل محاسبه نمره قبلی حذف می‌شود.

نمره بالاتر جایگزین مناسب پایین می‌شوند در صورتی که با محاسبه‌ نمرات میانگین نیمسال مشروطی به حداقل ۱۲ برسد، کلمه مشروط از کارنامه آزمون نیمسال دانشجو حذف می‌شود. این نمرات در کارنامه نیمسال جبران دانشجو بدون تعیین میانگین و منحصرا به منظور کنترل ثبت می‌شود. (همچنین اگر نوع دریافت شده کمتر یا مساوی نمره قبلی باشد در کارنامه ثبت خواهد شد ولی حذف و بالااثر می‌شود.)

*نکته:

دروس عملی و کارگاهی را نمی‌توان در نیم‌سال جبرانی تکرار کرد.

فقط دروس نظری  را که وضعیت نمره آن عادی  باشد، می‌توان در نیم‌سال  جبرانی تکرار کرد.

بنابراین این دروسی مانند:  پیش نیاز دانشگاهی ، وصایای حضرت امام(ره) آشنایی با قرآن کریم و همچنین دروسی که از دوره را که بر اساس رای کمیته انضباطی در نامه مردودی کسب شده باشد (بر اثر تقلب) قابل تکرار نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بالاگرفتن اعتراض معاونان پژوهشی دانشکده ها به ناکارآمدی معاون پژوهشی دانشگاه شهید چمران اهواز/خاموشی چراغ پژوهش
فیلم | بحران مسکن؛ نتیجه کمبود زمین یا موانع خودساخته دولت؟
فیلم | این زبان بدن شبیه شاکی است یا متهم؟!/ واکنش وزیر میراث فرهنگی به شکایت از خضریان
جلسه بررسی راهکارهای تحقق انسجام ملی و چگونگی عبور از چالش‌ها به ریاست رئیس‌جمهور پزشکیان +عکس
دانشگاه خواجه نصیرالدین دانشجوی کارشناسی ارشد بدون آزمون پذیرش می‌کند
سردار شکارچی: پس از جنگ اخیر حتی لحظه‌ای تولید موشک‌‌ تعطیل نشد
یارانه نقدی این خانواده‌ها قطع می‌شود
بازدید روسای دانشگاه‌های کشور از موزه مجلس شورای اسلامی +عکس
مراسم تجلیل از نخبگان علمى به پیشنهاد مقام معظم رهبرى برگزار شد
سهمیه بنزین به کارت بانکی منتقل می‌شود
حدود نیمی از احکام قانون جوانی جمعیت ناقص یا اصلاً اجرا نشده است
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت اقدامات غیرقانونی آمریکا علیه ونزوئلا
تاکید پزشکیان بر تسریع در اجرای قرارداد توسعه میدان نفتی آزادگان
هشدار رؤسای دانشگاه‌های اسرائیل: زنگ خطر مهاجرت مغزها به صدار درآمده است
عرضه ۲۵۲ هزار تن هندوانه تازه برای تنظیم بازار شب یلدا
تجلیل از سردار شهید سلامی؛ نماد علم، ایمان و ایثار در جمع نخبگان
مجلس فرایند تشکیل کمیسیون تلفیق بودجه را آغاز کرد
پزشکیان: امام خمینی(ره) پیام‌آور وحدت و انسجام بود
دختر شهید سلامی: دانشمندان و فرماندهان دو بال پرواز ایران هستند
مسیر پیشرفت کشور از علم و دانشگاه می‌گذرد
ایجاد بیش از ۲۰۰ هکتار زیرساخت علمی و فناورانه در تهران با محوریت نخبگان
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top