تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/06/19 - 09:19
کد خبر: 481246

امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام جذب هیات‌علمی

امروز، آخرین مهلت ثبت‌نام جذب هیات‌علمی

مهلت ثبت نام در اولین فراخوان جذب اعضای هیات‌علمی در سال ۱۴۰۲ دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی امروز، ۱۹ شهریورماه پایان می‌یابد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ بر اساس اعلام وزارت علوم، پیش از این مهلت ثبت‌نام این فراخوان روز ۱۶ شهریور اعلام شده بود.

این فراخوان دارای دو ویژگی خاص نسبت به فراخوان‌های قبلی است. طبق اعلام وزارت علوم، برای اولین بار این فرصت فراهم شد تا دانش‌آموختگان دکتری که فاقد کارت پایان خدمت هستند و یا در حال طی دوره خدمت نظام وظیفه هستند، به شرط نداشتن غیبت، در فراخوان جذب شرکت کرده و وارد رقابت جذب شوند.

وزارت علوم در این زمینه تاکید کرد؛ طبق قول مساعد ستاد کل نیرو‌های مسلح، این مشمولان اگر موفق به طی فرایند جذب دانشگاه‌ها شوند، به عنوان عضو هیات علمی پیمانی محسوب شده و دوران تعهد خدمت وظیفه را در دانشگاه طی می‌کنند.

همچنین برای اولین بار قبل از آغاز فراخوان، مجوز‌های استخدامی از سازمان‌های امور اداری و استخدامی و برنامه و بودجه اخذ شده و برای افرادی که فرآیند جذب را طی کنند و حکم تایید هیات مرکزی جذب را دریافت کنند، بلافاصله ردیف استخدامی تعریف می‌شود.

ظرفیت پذیرش در این دوره حدود ۱۶۰۰ عضو هیات علمی در دانشگا‌های دولتی و حدود ۱۴۰۰ عضو در مؤسسات غیر دولتی است و این امکان فراهم شده است که افرادی که جزو سه نفر اول فرایند جذب در هر کد رشته محل باشند، اگر به عنوان عضو هیئت علمی انتخاب نشوند و دارای شرایط علمی و عمومی باشند؛ بتوانند به عنوان حق‌التدریس در دانشگاه‌های دولتی، به عنوان "عضو پیمانی" در مؤسسات آموزش عالی غیر دولتی مشغول فعالیت علمی آموزشی شوند.

وزارت علوم تاکید کرده است که تنها مسیر جذب عضو هیات علمی در دانشگاه‌های زیرمجموعه وزارت علوم صرفا از طریق فراخوان عمومی جذب است.

متقاضیان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن ۰۲۱۸۲۲۳۴۶۶۶ تماس بگیرند. متقاضیانی که در خارج از کشور سکونت دارند، می‌توانند با ارسال تصویر کارت ملی و گذرنامه خود به آدرس رایانامه info@markazjazb.ir درخواست رفع محدودیت ارسال پیامک کد تایید خود را اعلام کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نمی‌گذاریم هیچ دانشجویی از ارتباطات بین‌المللی محروم بماند
سی‌ان‌بی‌سی: شکاف اقتصادی در آمریکا، میراث ماندگار جنگ با ایران است
ادعای ترامپ درباره توافق احتمالی با ایران
انهدام یک پهپاد MQ۱ با آتش پدافند سپاه
صادرات نفت از تنگه هرمز شاید هرگز به سطح پیش از جنگ بازنگردد
گروه A جام جهانی ۲۰۲۶، گروهی یکدست با حضور میزبان
«حنظله» مرکز هولوکاست را هک کرد
خسروپناه: شهید رییسی در حکمرانی اجتماعی مرد میدان بود
پزشکیان: حل مشکلات کشور از حاشیه و با نظاره‌کردن امکان‌پذیر نیست
راهپیمایی ۱۰ کیلومتری از میدان امام حسین(ع) تا میدان آزادی در تهران
نوسازی تجهیزات به جای شوک قیمتی
زلفی‌گل: شهید رئیسی منافع ملی را بر همه ملاحظات ترجیح می‌داد
به ابهامات خبری و چندصدایی در جامعه پایان دهید / افکار عمومی نباید از رسانه‌های دشمن اخبار مذاکرات را بشنود
دانشگاهیان آزاده جهان مقابل این جنایت‌ها سکوت نخواهند کرد
میدان و دیپلماسی دوشادوش هم آماده برای هر وضعیتی
اطلاعیه فدراسیون فوتبال در مورد لیست ۲۶ نفره تیم ملی برای جام جهانی
نبرد سنگین میان نیروهای مقاومت لبنان و نظامیان صهیونیست
ایران در شاخص مقالات پراستناد جهان به رتبه ۶ رسید
بلوف‌های هالیوودی آمریکا و صهیونیست‌ها در برابر ملت ایران شکست خورد/ در هر توافقی باید تمام خطوط قرمز تعیین شده رعایت شود
کسب موفقیت تازه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در نظام رتبه‌بندی جهانی QS در سال ۲۰۲۶
پرسپولیس رسما از آسیا جا ماند
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top