تاریخ انتشار: شنبه 1402/07/15 - 16:57
کد خبر: 483876

درستکار:

فوتبالیست‌ها عزیز هستند اما رفتارها تبعیض‌آمیز نباشد

 فوتبالیست‌ها عزیز هستند اما رفتارها تبعیض‌آمیز نباشد

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد می‌گوید فوتبالیست‌ها عزیز ما هستند و برای کشور مبارزه می‌کنند فقط خواهش دارم رفتار به گونه‌ای باشد که فکر نکنند تبعیض وجود دارد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ پژمان درستکار بعد از پایان کار نمایندگان ایران در بازی‌های آسیایی هانگژو، اظهار داشت: در بازی‌ها مسئله مهمی وجود داشت  و این بود که برای اولین بار فاصله مسابقات قهرمانی جهان و بازی‌های آسیایی نزدیک بود. بچه‌های ما خسته بودند. گلیج، امامی، یزدانی و رحمان شرایط بدنی ایده‌آلی نداشتند. پیک آمادگی آنها در صربستان بود و از آنجا که برای دستگاه ورزش بازی‌های آسیایی اهمیت دارد، این بچه‌ها ایثار کردند و به مسابقات‌ آمدند. اگر پتانسیل اصلی آنها را بخواهید باید بگویم در آزاد و فرنگی می‌توانستیم 8 مدال بگیریم در کشتی فرنگی شاید شرایط سخت‌تر هم بود چون رقابت آنها در صربستان آخر تمام شد و در هانگژو اول شروع شد. شرایط خاصی را داشتیم و با این شرایط از نتایج راضی هستیم.

وی افزود: رحمان را بهترین 65 کیلوگرم می‌دانم. دیروز رحمان، رحمان نبود و با توجه به قرعه‌ای که داشت 4 کشتی سنگین گرفت و نای کشتی گرفتن نداشت و 1-1 جلو بود و یک حادثه باعث آن اتفاق شد. او بهترین دنیا است. از یزدانی، زارع، گلیج و امامی تشکر می‌کنم علی‌رغم فشار زیاد کشتی گرفتند و برای مردم از جان مایه گذاشتند. امیدوارم روند رو به رشد کشتی بهتر باشد.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در خصوص اینکه بار کاروان روی دوش کشتی بود، تصریح کرد:  همیشه همینطور است دبیر با شرایطی که داشت دو هفته در صربستان بود و بستری شد. دبیر در روزهای آخر در جلسات این پیش‌بینی را کرد که همیشه بار کاروان روی دوش کشتی است و خواست مراقبت کنیم که این بار روانی روی بچه‌ها تاثیر نگذارد.بچه‌ها با تمام وجود مایه گذاشتند و تنها تیم سه طلایی در کشتی آزاد تیم ملی بود.

درستکار عنوان کرد: خداراشکر نتیجه خوبی بود امیدوارم مردم بپذیرند. مردم بدانند بچه‌های ما دو‌ ماه است خانه نرفتند و از صربستان بلافاصله با پرواز به خانه کشتی رفتیم و تمرین کردند هر چه در توان داشتیم برای ریکاوری گذاشتیم. با توجه به تغییر ساعت و‌ آب و هوا خواب بچه‌ها تنظیم نشد. نتیجه قابل قبولی است امیدوارم در آینده شاهد ادامه درخشش کشتی باشیم.

وی در خصوص اینکه به تیم فوتبال بعد از بازی با تایلند پاداش دادند آیا به کشتی هم پاداش دادند،گفت: دوست ندارم در این مورد صحبت کنم. شان کشتی خیلی بالاتر از این مسائل است. اگر بچه‌ها اینگونه فکر می‌کردند به این مسابقات نمی‌آمدند. فوتبالیست‌ها عزیز ما هستند و برای کشور مبارزه می‌کنند فقط خواهش دارم رفتار به گونه‌ای باشد که فکر نکنند تبعیض وجود دارد. برای المپیک‌ اینکه ماه و هفته آخر به کمک بیایند خیلی خوب نیست امیدوارم در ده ماه آخر خوب حمایت شویم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
بادبادک های کودکان غزه تهدید نیست
فیلم | جلیلی: نصیحت مردم به کارگزاران؛ حقی است که نمی‌توان از مردم گرفت
 مردم پشت هرآنکه بر "علی الاصول باشد" هستند
بررسی اقتصادی راه‌اندازی خط تولید آنژیوکت؛ فرصت سرمایه‌گذاری در بازار تجهیزات پزشکی مصرفی
نکاتی برای تمیز کردن عمیق فرش در خانه
۵ ترفند حرفه‌ای برای ثابت ماندن کرم‌پودر
رسانه روس مطرح کرد؛ بی‌توجهی رهبر کره شمالی به تقلاهای ترامپ
علی آبادی: نیروگاه‌های بادی از سال آینده به شبکه برق اضافه می‌شوند
سولانا در برابر اتریوم؛ نبرد سرعت و کارمزد
ادعای ارتش آمریکا درباره حمله به یک قایق در کارائیب
علی اصغر آب نیکی؛ توسعه زیرساخت های ارتباطی
تمیز کردن لکه انواع دسر از روی فرش
چرا فرش ها خیلی سریع دوباره کثیف می‌شوند؟
تعریف خانواده در روایات: چهل حدیث درمورد خانواده از امام رضا
برچسب ایمنی شیشه؛ راهکاری ساده و استاندارد برای افزایش ایمنی سطوح شیشه‌ای در ساختمان
مرحله دوم فروش «خانه‌ریز» از پنجم شهریور آغاز می‌شود؛ واگذاری خانه‌ریز با قیمت کارشناسی جدید
۷ اشتباه رایج کسب‌وکارهای نوپا که فروش آنلاین را نابود می‌کند
ارسال توافق هسته‌ای ریاض-واشنگتن به کنگره
جزئیات رسانه‌های آمریکایی درباره طرح ترور پسر نتانیاهو
کمبودی در تأمین نهاده‌های کشاورزی نداریم
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران بی‌نتیجه و غیر قانونی است
رشته روابط بین المل و دیپلماسی با ۹۰ درصد تغییر به دانشگاه ها ابلاغ شد
۵ شهریور آخرین مهلت اعلام علاقه‌مندی به آزمون‌های عملی کنکور ۱۴۰۵
تقویم آموزشی ۱۴ دانشگاه برتر کشور/ شروع کلاس‌ها از اواخر شهریور
آغاز انتخاب رشته داوطلبان مجاز آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ از ۵ شهریور
اعلام نتایج تکمیل ظرفیت دوازدهمین امتحان مشترک دستگاه‌های اجرایی
افتتاح دفتر تبادل علم و فناوری جهان اسلام در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
نتایج اولیه آزمون کارشناسی‌ارشد ۱۴۰۵ منتشر شد
دستگیری ۸۴ متخلف و کلاهبردار کنکور سراسری/ شناسایی ۲ نفر پس از تصویربرداری از سؤالات کنکور
آغاز ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری پیام نور از ۷ شهریور
قراردادهای بلندمدت دانشگاه‌ها برای حل مسائل کلان کشور
دفاع وزیر علوم از طرح جدید تغذیه/ دانشجو متوجه هیچ تغییری نمی‌شود
بزرگداشت شهیده سیده بشری خامنه‌ای در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد
امروز آخرین فرصت شرکت در آزمون دکتری تخصصی و پژوهشی علوم پزشکی ۱۴۰۵
امتحانات ترم تابستان دانشگاه خوارزمی حضوری برگزار می‌شود
پذیرش پژوهشگر پسادکتری در دانشگاه صنعتی امیرکبیر
زمان ثبت‌نام پذیرفته‌شدگان دکتری ۱۴۰۵ دانشگاه الزهرا(س) اعلام شد
برنامه ویژه وزارت علوم برای بهبود تغذیه دانشجویان در سال تحصیلی جدید
هوش مصنوعی و افت عملکرد دانش‌آموزان در امتحانات
آغاز توزیع کارت ورود به جلسه آزمون المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی
کلید اولیه ۵ آزمون علوم پزشکی منتشر شد/ امکان اعتراض تا ۳ شهریور
آغاز کلاس‌های نیمسال اول دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ۲۸ شهریور
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top