تاریخ انتشار: یکشنبه 1402/12/20 - 20:11
کد خبر: 498815

دانشگاه‌های موفق در مدیریت فضای سبز تشویق می‌شوند

دانشگاه‌های موفق در مدیریت فضای سبز تشویق می‌شوند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه‌هایی که به بحث فضای سبز توجه ویژه دارند و مدیریت سبز را مدنظر دارند و در این راستا موفق عمل کرده‌اند، مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به نقل از وزارت علوم، محمدعلی زلفی‌گل امروز (یکشنبه) در آئین کاشت نمادین نهال سرو که همزمان با هفته منابع طبیعی، در محل ساختمان مرکزی این وزارتخانه برگزار شد، اظهار داشت: وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه‌های مختلفی باید پیشتاز و سرآمد باشد؛ یکی از این عرصه‌ها، حفاظت از محیط زیست، منابع طبیعی و گسترش فضای سبز در اقصی نقاط ایران است.

وی افزود: با توجه به اینکه رشته‌های کشاورزی و منابع طبیعی در دانشگاه‌های مختلف کشور تدریس می‌شود، خوشبختانه دانشمندان علم منابع طبیعی ما دانش آموختگانی تحویل جامعه دادند که در بخش‌های مختلف مشغول به کار بوده و اثربخش هستند.

وزیر علوم درخصوص نشان سرو خاطرنشان کرد: در دوره جدید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز نظارت و ارزیابی این وزارت که وظیفه ارزیابی مؤسسات آموزش عالی را برعهده دارد، نشان سرو را طراحی و خوشبختانه مصوب شد.

وی گفت: ما پس از ارزیابی مرکز نظارت و ارزیابی وزارت علوم که شاخص‌های مختلفی چون فرهنگی، آموزشی، پژوهشی و فناوری دارد و طی آن نظر دانشجویان و علی‌الخصوص اعضای هیأت علمی نیز برای ارزیابی مدنظر قرار می‌گیرد، از میان رؤسای دانشگاها و مراکز علمی و فناوری تعدادی بر اساس شاخص‌های مرکز نظارت بیشترین امتیاز را کسب می‌کنند که در اجلاس رؤسا مورد تقدیر قرار گرفته و نشان سرو به آن‌ها اهدا می‌شود.

وزیر علوم ادامه داد: قصد داریم «نشان سرو» را برای سایر مدیران صف و ستادی نیز مدنظر قرار دهیم و می‌خواهیم در آینده این نشان را در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب کنیم و آن را مانا کنیم.

زلفی‌گل درخصوص مدیریت سبز در دانشگاه‌ها اظهار داشت: دانشگاه‌هایی که به بحث فضای سبز توجه ویژه دارند و مدیریت سبز را مدنظر دارند و در این راستا موفق عمل کرده‌اند، مورد تشویق قرار خواهند گرفت.

وزیر علوم در پایان سخنان خود گفت: از رؤسای دانشگاه‌ها و مدیریت عمرانی خواسته‌ایم که حین احداث فضاهای جدید بحث پدافند غیرعامل را مدنظر قرار دهند و در احداث فضاها، همه ویژگی‌های ساختمانی که مدیریت آن مدیریت سبز باشد و حداقل مصرف انرژی را داشته باشند، لحاظ کنند.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
انتقام خون امام شهید هرگز فراموش نخواهد شد
شکست تیم ملی والیبال ایران برابر بلژیک
کرملین: ترامپ و پوتین درباره ایران و اوکراین رایزنی کردند
سردار موسوی: از هر کلامی که اتحاد مقدس را به خطر بیندازد، دوری کنید
بازگشت اوسمار به تهران برای تمرینات پرسپولیس
ادعای وزیر جنگ آمریکا: در مسیر امضای توافق با ایران هستیم!
نقشه عجیب حریف ایران برای عبور از مصر
ابلاغ نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان بین‌الملل علوم پزشکی
آریا یوسفی: افتخار می کنم ایرانی هستم
شکایت لبنان از رژیم صهیونیستی به شورای امنیت
تصمیم ویژه فیفا درباره «عمر آرتان»
آمادگی تهران برای مراسم وداع و تشییع رهبر شهید
تجاوز به ضاحیه نشان داد آمریکا اراده‌ای برای اجرای تعهداتش ندارد
آغاز فرآیند مصاحبه‌های دکتری ۱۴۰۵-۱۴۰۶ در دانشگاه الزهرا (س)
تجمع پیام نوری‌ها مقابل وزارت علوم
۵ حوزه کلیدی برای تبدیل ایده‌ به کسب‌وکار
احراز هویت شهدای جنگ‌های اخیر تکمیل شد
بازدید وزیر ورزش از تمرینات تیم هندبال جوانان ایران
ادعای نماینده آمریکا در سازمان ملل: توافق با ایران امروز امضا می‌شود!
آماده‌باش ارتش تل‌آویو از بیم پاسخ ایران طی ساعات آینده
اوباما: آمریکا باید بیاموزد که با بمباران و قلدری به نتیجه نمی‌رسد
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top