تاریخ انتشار: سه شنبه 1404/07/15 - 12:30
کد خبر: 546213

تازه‌ترین ادعای ترامپ برای توجیه اعزام گارد ملی به پورتلند!

تازه‌ترین ادعای ترامپ برای توجیه اعزام گارد ملی به پورتلند!

رئیس جمهور آمریکا در ادامه تلاش‌های خود برای اعزام گارد ملی به شهر «پورتلند» در ایالت اورگن، مدعی شد که در این شهر یک «شورش» در حال شکل‌گیری است!

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از آناتولی، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا در تلاش برای اعزام گارد ملی به پورتلند به دلیل آنچه پاسخ به افزایش جرم و جنایت در این شهر خوانده، مدعی شد که یک شورش در پورتلند در حال شکل‌گیری است.

ترامپ به «نیوزمکس» گفت: اگر به آنچه در پورتلند در حال رخ دادن است، نگاهی بیندازید، پی می‌برید که شورشی در حال شکل‌گیری است. منظورم یک شورش محض است.

وی همچنین رابرت پریتسکر، فرماندار ایلینوی را بر سر تداوم خشونت با اسلحه در شیکاگو هدف انتقاد قرار داد و افزود: شیکاگو با پریتسکر، هر آخر هفته چند تلفات می‌دهد. مضحک است و بعد او به تلویزیون می‌رود و به همه می‌گوید که(شیکاگو) چقدر امن است!

اظهارات ترامپ در بحبوحه آغاز مجدد بحث و جدل بر سر نقش دولت فدرال در رسیدگی به جرایم خشونت‌آمیز در شهرهای بزرگ و اینکه آیا اعزام گارد ملی بدون مجوز ایالتی، قانونی است یا خیر، مطرح شده است.

ترامپ افزود: ما آن(پورتلند) را امن می‌کنیم. من می‌توانم امنیت را در آن برقرار کنم. چرا نباید اجازه ورود ارتش، منظورم گارد ملی یا هر نیروی دیگر، را بدهیم؟

کارین ایمِرگوت، قاضی منطقه‌ای که خود منصوب ترامپ است، برای دومین بار به طور موقت مانع تلاش‌های وی برای اعزام گارد ملی به پورتلند شد و گفت که دولت فدرال در تلاش بود تا حکم قبلی را از طریق اعزام نیرو از گارد ملی کالیفرنیا به پورتلند، دور بزند.

در حالی که کاخ سفید مدعی است این نیروها برای حفاظت از کارکنان فدرال در برابر «شورش‌های خشونت‌آمیز» و «هرج‌ومرج و بی‌قانونی» اعزام می‌شوند، رهبران دموکرات که غالبا کنترل این ایالت‌ها و شهرها را به دست دارند، بر این باورند که شهرها و ایالت‌هایشان به‌طور غیرقانونی هدف تهاجم قرار گرفته است و جلوه دادن آنها به‌عنوان مراکز جرم و جنایت درست نیست.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
کاریکاتور| نتیجه اعتماد جوزف عون به رژیم صهیونیستی
فیلم| خطای محاسباتی تفکیک آمریکا از رژیم صهیونیستی
مصطفی رحماندوست: ادبیات ایران شکست‌ناپذیر است
نشست «دوشنبه‌های دانشگاهی» با موضوع امنیت و تاب‌آوری ملی برگزار شد
ضرورت استفاده از همه ظرفیت‌ها برای حفظ امنیت غذایی کشور
حضور انگیزشی رئیس فدراسیون در کنار بلندقامتان والیبال
گروسی: هفته گذشته بازرسی معمول از نیروگاه بوشهر انجام شد
عذرخواهی یاسین سلمانی از باشگاه پرسپولیس، کادر فنی و هواداران
پزشکیان پیروزی حزب نخست‌وزیر ارمنستان در انتخابات را تبریک گفت
اسلامی: واحدهای دوم و سوم نیروگاه اتمی بوشهر در حال احداث است
آیین افتتاح نمایشگاه عکس «تهران؛ خط مقدم مقاومت» +عکس
وزارت بهداشت: نظام سلامت در آماده‌باش کامل است
بقایی: آن که از آشوب نردبان می‌سازد، خود نخستین زندانی آشوب خواهد شد
وقتی دوربین چینی‌ها گنجایش به تصویر کشیدن مقاومت ایرانی‌ها را نداشت
ادعای ترامپ: به نتانیاهو گفتم اگر بخواهی با ایران بجنگی، تنها می‌مانی
چمران: در ساختمان‌های بلند مرتبه پناهگاه احداث می‌شود
فیلم | شعار مردم در میدان انقلاب تهران
عراقچی: همسایگان در اولویت ما هستند
روند بازگشت حجاج به کشور بدون وقفه تداوم دارد
حملات پهپادی همزمان حزب الله و انصارالله به شمال و جنوب اسرائیل
تصمیم ملی در اردوی تیم فوتبال امید
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر و شکست سنگین از ایران، چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟





مشاهده نتایج
go to top