تاریخ انتشار: یکشنبه 1405/03/10 - 19:19
کد خبر: 557380

مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد

مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر از تمدید مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته داوطلبان دوره کارشناسی ارشد در تعدادی از رشته‌ها و گرایش‌های تحصیلی خبر داد.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ به نقل از دانشگاه صنعتی امیرکبیر، داوطلبان متقاضی تحصیل در دوره‌های کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش می‌توانند از روز ۹ خرداد تا پایان روز ۱۱ خردادماه با مراجعه به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور نسبت به ثبت‌نام در آزمون مقطع کارشناسی ارشد اقدام کنند.

بر اساس اعلام این پردیس، پذیرش دانشجو در رشته‌ها و گرایش‌های مدیریت کسب‌وکار (بازاریابی، مالی، مدیریت زنجیره تأمین، سیستم‌های اطلاعاتی و فناوری اطلاعات)، مهندسی فناوری اطلاعات گرایش تجارت الکترونیک، مهندسی ایمنی، بهداشت و محیط زیست (HSE) و مهندسی عمران گرایش مهندسی و مدیریت ساخت انجام خواهد شد.

پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به مزایای تحصیل در این دوره‌ها اعلام کرد: برگزاری کلاس‌ها به صورت ترکیبی (حضوری و مجازی)، امکان اخذ پایان‌نامه برای دانشجویان آموزش الکترونیکی مطابق ضوابط آموزشی و بهره‌مندی از دانش و تجربه استادان دانشگاه صنعتی امیرکبیر از مهم‌ترین ویژگی‌های این دوره‌ها به شمار می‌رود. همچنین دانش‌آموختگان پس از اتمام دوره تحصیلی، دانشنامه رسمی کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی امیرکبیر را دریافت خواهند کرد.

بر اساس این گزارش، دانشجویان می‌توانند مطابق مقررات صندوق رفاه دانشجویان از تسهیلاتی نظیر وام شهریه و وام ضروری بهره‌مند شوند. همچنین امکان استفاده از امکانات علمی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه از جمله کتابخانه‌ها و مجموعه‌های ورزشی برای آنان فراهم است.

علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت پردیس بین المللی کیش و به منظور ثبت‌نام می‌توانند به سامانه سازمان سنجش آموزش کشور مراجعه کنند.

مهلت ثبت‌نام کارشناسی ارشد پردیس بین‌المللی کیش دانشگاه صنعتی امیرکبیر تمدید شد

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
نبرد برای صعود / آزمون سخت برای تیم ملی
برگ طلایی هرمز / با انسداد دوباره تنگه، دشمن عقب نشست!
جلیلی: باج دادن مشکل ما با آمریکا را حل نمی‌کند/ تحقق شروط رهبر انقلاب، تابع تقویت کارت‌های بازی ایران است
کودی خاکپو، بهترین بازیکن بازی هلند و سوئد شد
دوکو؛ غایب بزرگ بلژیک مقابل ایران
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج +عکس
بخشنامه ای درباره تشییع رهبر انقلاب به دستگاهها ابلاغ می شود
پاتر: شکست مقابل هلند را باید بپذیریم و از آن درس بگیریم
اطلاعیه صداوسیما دربارهٔ اظهارات محمود نبویان در شبکهٔ خبر
جنگنده‌های اسرائیل اردوگاه البریج غزه را بمباران کردند
دیدار وزیر کشور پاکستان با وزیرامور خارجه +عکس
مراسم «شیرخوارگان حسینی» در مصلی امام خمینی(ره) +عکس
هوش مصنوعی پشت در کلاس درس
۱۰۰ دانشجوی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در دوران دفاع مقدس به شهادت رسیدند
قراردادهای میلیون دلاری در حوزه هوش مصنوعی؛ ۷۴ چاه نفت هوشمند می‌شود
قلعه‌نویی: بازیکنان انگیزه زیادی برای دیدار با بلژیک دارند
محبی: دیدار با بلژیک مهم‌ترین بازی ما در مرحله گروهی است
مهلت ثبت‌نام پذیرش کاردانی به کارشناسی‌ سال ۱۴۰۵ تمدید شد
ضرورت ترمیم تابلوهای سردرکوچه های مزین به نام شهدا
نتانیاهو و کاتز به آتش‌بس تن دادند
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید یکی از بزرگترین رویدادهای مشهد است
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top