تاریخ انتشار: پنجشنبه 1395/07/15 - 10:43
کد خبر: 212077

وزارت علوم: مدارک موسسات آموزشی غیردولتی و غیرانتفاعی معتبر است

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: طی روزهای اخیر تبلیغات وسیعی در خصوص عدم اعتبار مدارک موسسات آموزشی و دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی انجام شده است که صحت ندارد.

خبرنامه دانشجویان ایران: مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم گفت: طی روزهای اخیر تبلیغات وسیعی در خصوص عدم اعتبار مدارک موسسات آموزشی و دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی انجام شده است که صحت ندارد.

به گزارش خبرنامه دانشجویان ایران، کارن ابری‌نیا در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه دانشجویان برای پذیرش از سوی سازمان سنجش و بر اساس چارچوب اطلاعیه این سازمان معرفی می‌شوند، اظهار کرد: چندی پیش بخش نامه‌ای از سوی معاونت آموزشی وزارت علوم به دانشگاه‌ها ارائه شد که بر اساس این بخش‌نامه مقرر شد تا ثبت نام به صورت مستقیم انجام شود و سپس دانشگاه‌ها اسامی ثبت نام شدگان را به سازمان سنجش بفرستند. در مقطع کارشناسی ارشد هم ثبت نام و تکمیل ظرفیت باید از طریق سازمان سنجش انجام گیرد و اگر ظرفیت تکمیل نشد سازمان سنجش شیوه ای دیگر را برای تکمیل ظرفیت اعلام خواهد کرد.

وی همچنین به اعتبار مدارک موسسات آموزشی غیردولتی و غیرانتفاعی اشاره کرد و گفت: طی روزهای اخیر تبلیغات وسیعی در خصوص عدم اعتبار مدارک موسسات آموزشی و دانشگاه‌های غیردولتی و غیرانتفاعی انجام شده است که صحت ندارد. وزارت علوم تاکنون چندین بار در این راستا اطلاعیه صادر کرده و اکنون نیز موسسات و دانشگاه‌های غیردولتی مطابق با قوانین رفتار میکنند و کاملا تحت نظر وزارت علوم نیز هستند و مورد تایید می‌باشند.

مدیرکل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم تصریح کرد: هیچ تخلفی مبنی بر اینکه این موسسات و دانشگاه‌ها خارج از ضوابط وزارت علوم فعالیت می‌کنند، صورت نگرفته و عملکرد این موسسات تحت نظارت وزارت علوم می باشد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
چگونه یک ایده دانشجویی را به یک کسب‌وکار واقعی تبدیل کنیم؟
سنگ عقیق سلیمانی داوودی اصل چیست؟
اپ برنامه ریزی روزانه چطور به مدیریت درس و کارهای دانشجویان کمک می کند؟
موثرترین روش های پاک کردن موی حیوان خانگی از روی فرش
بهترین شرکت سئو در تهران (۵ مورد از بهترین‌ها)
چگونه در بازار مسکن منطقه ۲۲ کلاه سرمان نرود؟ هشدارهای قبل از معامله
مهارت‌های ضروری برای استخدام در مشاغل اداری
مقایسه فروشگاه های کالای دیجیتال از نظر قیمت، تنوع و خرید اقساطی
حمله ایران معماری هوش مصنوعی امارات را تغییر داد
قالیباف قانون ملی توسعه هوش مصنوعی را ابلاغ کرد
سهمیه ویژه کنکور برای آسیب‌دیدگان جنگ نیازمند بازنگری است
سویه جدید کووید در کشور فراگیر شد
جایگاه جهانی ایران در پیوند سلول‌های بنیادی چشم
تمدید دوماهه حمل‌ونقل عمومی رایگان در تهران با ۱۱ رأی موافق
نسخه مجلس برای حمایت از معیشت مردم
جزئیات حمله آمریکا به یک کشتی کانتینربر در آب‌های شهرستان قشم
ثبت ۳۰۲ هزار دادخواست مطالبه خسارات جنگ/ ۱۲۶ هزار و ۶۰۰ مورد مستندسازی از خسارات
پزشکیان: ایران هیچ‌گاه متجاوز نبوده/ اگر دنبال سلاح هسته‌ای بودیم عضو «ان‌پی‌تی» نمی‌شدیم
پزشکیان: نقش بریکس در دفاع از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و ممنوعیت توسل به زور مؤثرتر شود
بازگشایی مرزهای مسافری شلمچه و چذابه
دو کاتالیست راهبردی پالایشگاهی و پتروشیمی آماده ورود به صنعت شدند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top