تاریخ انتشار: پنجشنبه 1399/04/19 - 12:33
کد خبر: 363004

جوابیه دانشگاه علامه طباطبایی به ۲ خبر خبرنامه دانشجویان ایران

در پی انتشار دو خبر «تخلف در دانشگاه علامه از قانون منع به کارگیری بازنشستگان» و «افشای حمایت ضد انقلاب مشهور از اساتید ارتباطات دانشگاه علامه» روابط عمومی این دانشگاه توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش خبرنگار«خبرنامه دانشجویان ایران» در پی انتشار دو خبر در این خبرگزاری با عناوین «تخلف در دانشگاه علامه از قانون منع به کارگیری بازنشستگان» و «افشای حمایت ضد انقلاب مشهور از اساتید ارتباطات دانشگاه علامه» روابط عمومی این دانشگاه با ارائه توضیحاتی واکنش نشان داد.متن توضیحات روابط عمومی دانشگاه علامه به این شرح است:

در روزهای شنبه چهاردهم و سه‌شنبه هفدهم تیرماه جاری خبرگزاری فارس برخلاف انتظار با دو عنوان «تخلف در دانشگاه علامه از قانون منع به کارگیری بازنشستگان» و «افشای حمایت ضد انقلاب مشهور از اساتید ارتباطات دانشگاه علامه»، اطلاعات نادرست و اتهاماتی را متوجه فرآیندهای قانونی و علمی دانشگاه علامه طباطبایی و اعتبار و حیثیت نهاد علم و سرمایه‌های فرهنگی در حوزه ارتباطات نمود. دانشگاه براساس وظیفه خود در دفاع از کیان اخلاق، علم، قانون و حقوق بنیادین پیشگامان دانش و سرمایه‌های علمی و نهادهای آموزشی، اطلاعات ذیل را در اختیار افکار عمومی و رسانه‌ها قرار می‌دهد:

1- استاد فقید دکتر کاظم معتمدنژاد که در خبر آن خبرگزاری با استناد سوگیرانه به چند سطر از خاطرات یک نویسنده، و اوان پیروزی انقلاب اسلامی، به اتهام ناروا، متهم شده، پدر علوم ارتباطات ایران و از سرمایه‌های نمادین و علمی دانشگاه علامه طباطبایی است. او همواره در سویه انقلاب قرار داشت و به لحاظ علمی نیز در راه‌اندازی رشته‌های ارتباطات در کشور و نهایتاً تأسیس دانشکده علوم ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی نقش نخست را ایفا کرد.

2- دانشگاه علوم ارتباطات این دانشگاه به لحاظ سنت علمی و آموزشی از سابقه 53 ساله در قالب مؤسسه عالی روزنامه‌نگاری و سپس دانشکده علوم ارتباطات اجتماعی برخوردار است. این دانشکده پس از پیروزی انقلاب تعطیل شد و پس از تشکیل دانشگاه علامه طباطبایی در سال 63 رشته‌های آن به یک گرایش و بعد یک رشته در دانشکده علوم اجتماعی تنزل یافت و پس از پیگیری‌ها و مطالعات علمی با محوریت مرحوم دکتر معتمدنژاد بود که بار دیگر رسماً در سال 1383 به دانشکده تبدیل شد و متأسفانه با پشت سر گذاشتن یک دوره وقفه 10 ساله، مقدمات تشکیل دانشکده ارتباطات از سال 1393 فراهم شد و در سال 1394 رسماً آغاز به کار کرد. امید است خلط مبحث و سواستفاده از نام گذشته دانشکده ارتباطات و استادان آن برای مخدوش کردن نام دانشکده کنونی تنها ناشی از یک بی‌اطلاعی تاریخی باشد.

3- خبر نخست این خبرگزاری پیرامون بازنشستگی آقای دکتر محمد مهدی فرقانی رئیس کنونی این دانشکده هم حاوی زنجیره‌ای از اطلاعات نادرست است. براساس مستندات پرونده، ایشان بازنشسته کیهان و یا هیچ مؤسسه دیگری نیستند و هیچگاه مسئولیت ریاست روابط عمومی و اطلاع رسانی نهاد ریاست جمهور را عهده‌دار نبوده‌اند و اشتغال ایشان در دانشگاه در شرایط کنونی نیز مغایر با هیچ یک از مقررات علمی و اداری نیست؛ زیرا از یک سو، ایشان در اواخر بهمن‌ماه به سن بازنشستگی رسیده‌اند که براساس رویه معمول دانشگاه به منظور عدم ایجاد اختلاف در فرایند آموزش، بازنشستگی اعضای هیأت علمی در پایان هر نیمسال انجام می‌شود، از سوی دیگر با توجه به اینکه پرونده درخواست ارتقای ایشان پیش از رسیدن به سن قانونی بازنشستگی در کمیته منتخب دانشکده به تصویب رسیده است، پیش از تعیین تکلیف این درخواست نمی‌توان حکم بازنشستگی صادر کرد. بنابراین، در خصوص بازنشستگی این عضو هیأت علمی، تمام موازین قانونی رعایت شده و اداهای مطرح شده مبنی بر وقوع تخلف در دانشگاه، خلاف واقع است.

4- انتظار می‌رود همه مدیران و دست‌اندرکاران رسانه‌ها که بسیاری از آنان دانش‌آموختگان و دانشجویان این دانشکده هستند، بیش و پیش از هر شخص و نهادی این دانشکده و دانشگاه را «خانه» خود دانسته و رعایت اصول اخلاقی، مسئولیت اجتماعی و احترام به اصل اعتبار منبع را سرلوحه کار حرفه‌ای خود قرار دهند.

5- دانشگاه بنا به وظیفه و مسئولیت خود و به منظور دفاع از حیثیت استادان و مدیران متعهد خویش، در صورت لزوم اقدامات قانونی و حقوقی لازم را انجام خواهند داد.

بی‌تردید، شکستن حرمت پیشکسوتان دیروز و معلمان امروز، شکستن حریم اخلاق و حرمت نهاد علم است.

روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبایی

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
اسکای ویو دبی: تجربه فوق العاده سرسره شیشه ای و سکو تماشای دبی
دیزل ژنراتور؛ راهکاری قدرتمند برای تأمین برق
اصولی که هر دانشجویی باید آن را رعایت کند
تظاهرات دانشجویان دانشگاه راتگرز در نیوجرسی آمریکا +فیلم
وعده صادق ضربه مهلکی به غرب پرستان داخلی بود!
شگرد جدید صهیونیست‌ها برای کودک‌کشی در غزه
محل آخرین بازی استقلال در لیگ برتر
آیا طرفداران امام خمینی خرافاتی بودند؟! +فیلم
پیام حماس به گروه‌های مقاومت درباره مذاکرات
معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر
اوسمار مدعی شد که سپاهان بلوف زده است
زمان بیست و دومین حراج شمش طلا در مرکز مبادله اعلام شد
کارگران قرارداد موقت دائمی می‌شوند؟
آغاز فروش بلیت قطارهای فوق‌العاده مشهد از امروز
پرتاب به آینده با اینترنت ۵.۵G
سیر تا پیاز جنبش دانشجویی حمایت از فلسطین در آمریکا
کاهش صادرات تسلیحاتی فرانسه به اسرائیل با فشار افکارعمومی
بورس جذاب شد/ کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه
کمک‌های اهدایی به سیل‌زدگان در کارتخوان عبدالحمید!
اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
برخورد خشن پلیس با دانشجوی دختر +فیلم
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top